Siirry pääsisältöön
MJ’s Bryggeri Beyond the horizon
Täältä voit helposti tilata MJ’s Bryggeri Beyond the horizon lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

MJ’s Bryggeri Beyond the horizon

Ruotsi Värmlands länKarlstads kommun Purkki 330 ml 6.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om MJ’s Bryggeri Beyond the horizon

MJ: n Bryggeri Beyond the Horizon on ainutlaatuinen olut, joka kutsuu sinut ylittämään rajoja ja tutkimaan uusia seikkailuja. Tämä erityinen olut tuo esiin syvyyksiä ja monipuolisuutta, joka vain odottaa sinua kaikkialla horisontin tuolla puolen.

Beyond the Horizonin juuret ovat peräisin kaukaisesta ja salaperäisestä maasta. Sen valmistuksessa käytetään vain parhaita ja laadukkaimpia raaka-aineita, jotka varmistavat oluen luonteen ja laadun. Sen taianomaiset maut ja aromit herättävät mielikuvituksen ja vievät sinut maagiselle matkalle aistien maailmaan.

Beyond the Horizonin maku on täynnä monipuolisuutta ja syvyyttä. Sen huolellisesti tasapainotetut maut jättävät jäljen jokaiseen siemaan. Olut tarjoaa vivahteikasta makeutta, jota tasapainottaa hienovarainen katkeruus. Se on täydellinen sekoitus mausteisia, hedelmäisiä ja maanläheisiä makuja, jotka vievät sinut uusiin ulottuvuuksiin.

Tuoksultaan Beyond the Horizon on eläväinen ja kiehtova. Sen rikkaat aromit täyttävät ilmaa ja houkuttelevat sinut lähemmäksi. Tuoksussa voit aistia rikkaat hedelmäiset nuotit, yrttiset vivahteet ja hienostuneen mausteisuuden. Se on todellinen ilo aisteille ja herättää uteliaisuuden maistaa lisää.

Beyond the Horizon sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seurana monenlaisille ruokalajeille. Sen monipuolinen maku ja hienostuneet aromit täydentävät hienosti liha-, juusto- ja kalaruokia. Se on myös ihanteellinen valinta rikkaan suklaan tai makeiden jälkiruokien kanssa. Beyond the Horizon tarjoilee unohtumattomia makuja ja nautintoja jokaiselle ruokailijalle.

Beyond the Horizon tulee parhaiten esille, kun se tarjoillaan viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen makuelämyksen.

Anna siis uteliaisuutesi viedä sinut hedelmällisille mailla ja tilaa MJ: n Bryggeri Beyond the Horizon -olut. Astu rohkeasti uusien seikkailujen maailmaan ja anna tämän ainutlaatuisen oluen kuljettaa sinut horisontin tuolle puolen.

Täältä voit helposti tilata MJ’s Bryggeri Beyond the horizon lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.