Siirry pääsisältöön
Ølsnedkeren Fuldt Flor
Täältä voit helposti tilata Ølsnedkeren Fuldt Flor lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ølsnedkeren Fuldt Flor

Tanska Purkki 440 ml 6.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Ølsnedkeren Fuldt Flor

Ølsnedkeren Fuldt Flor on tanskalaisen käsityöpanimon ainutlaatuinen tuote, jolla on vahva kulttuuriperintö. Tässä oluessa yhdistyvät perinteinen ja moderni oluenvalmistus saumattomasti tuoden mukanaan unohtumattoman makuelämyksen.

Fuldt Florin valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat peräisin huolella valituilta tanskalaisilta viljelijöiltä, jotka pitävät arvossa luonnonmukaista viljelyä ja kestävää kehitystä. Tämän panimon halu luoda perinteiset oluttyylit uudella twistillä on osa sen perintöä. Havainnot tuotetaan huolellisesti valitusta hiivakannasta ja huolellisesta käsittelyprosessista.

Fuldt Florin maussa ja tuoksussa on erottuva luonne, joka vie maistajan matkalle tanskalaiseen metsään. Oluesta voi havaita ripauksen raikasta metsän havumetsää, joka tuo mukanaan miellyttävän aromin. Maultaan olut on täyteläinen, mutta samalla raikas ja tasapainoinen. Siinä yhdistyvät täyteläinen maltaisuus ja havumetsän luonnon tuoksut aivan uudella tavalla.

Ølsnedkeren Fuldt Flor on täydellinen kumppani monille ruoille. Sen täyteläinen maku sopii erityisesti rasvaisiin kala- ja liharuokiin, kuten loheen, grillattuun naudanlihaan tai riistaruokiin. Sen maltaisen pyöreyden ja hienovaraisen pähkinäisen jälkimaun avulla se tasapainottaa täydellisesti ruoan makuprofiilia.

Suosittelemme nauttimaan Ølsnedkeren Fuldt Flor -olutta viilennettynä noin 8-10 asteeseen. Tämä lämpötila korostaa oluen aromia ja auttaa sen tasapainoisessa maussa pääsemään täysiin oikeuksiinsa.

Silloin kun haluat kokea tanskalaisen oluen ainutlaatuisuuden ja herkullisen makunautinnon, Ølsnedkeren Fuldt Flor on oikea valinta. Se vie sinut matkalle luontoon ja jättää taatusti unohtumattoman jälkimaun.

Täältä voit helposti tilata Ølsnedkeren Fuldt Flor lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.