Siirry pääsisältöön
Mariatorgets Porter
Täältä voit helposti tilata Mariatorgets Porter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mariatorgets Porter

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Purkki 330 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Mariatorgets Porter

Mariatorgets Porter on perinteikäs käsityöoluita valmistava tuote täynnä ruotsalaista henkeä ja perinnettä. Tämä tumma olut on nimetty Tukholman kuuluisan Mariatorgetin mukaan ja se on valmistettu huolella valituista raaka-aineista.

Härkomst eli alkuperä on Mariatorgets Porterin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Olut on valmistettu Ruotsissa, käyttäen perinteisiä valmistusmenetelmiä, jotka ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle. Olutkulttuuri on tärkeä osa ruotsalaista perintöä, ja Mariatorgets Porter edustaa tätä perinnettä ylpeydellä.

Mariatorgets Porterin maussa ja tuoksussa voi havaita monia erilaisia vivahteita. Tumman maltainen maku yhdistyy hienostuneesti paahteiseen ja hieman kahvimaiseen aromiin. Olut on täyteläinen ja tasapainoinen, jättäen jälkimaultaan miellyttävän pitkän ja lämpimän tuntemuksen. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka nauttivat moniulotteisista ja rikkaista mauista oluessa.

Mariatorgets Porter on täydellinen kumppani ruoan kanssa. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi pimeään ja kosteaan iltaan herkullisten liharuokien, kuten grillatun pihvin tai paistetun porsaanfileen, seurana. Mariatorgets Porterin moniulotteinen maku täydentää hienosti lihan luonteenomaisia makuja ja tuo ruokailukokemukseesi uuden tason.

Mariatorgets Porterin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 12-14 astetta Celsius. Tämä lämpötila korostaa oluen aromikkuutta ja tasapainoa, täyttäen suusi lämpimällä ja runsaalla maulla. Muista kaataa olut oikeanlaiseen lasiin, jotta voit nauttia täysin sen kaikista ominaisuuksista.

Mariatorgets Porter on ainutlaatuinen olut, joka edustaa ruotsalaisen käsityöoluen parasta puolta. Olut tarjoaa herkullisen makukokemuksen, joka jää pitkäksi ajaksi mieleesi. Nauti Mariatorgets Porterista ystäviesi kanssa tai nauti siitä yksinään, ja kokeile sitä erilaisten ruokien seurana. Tämä olut tulee varmasti täyttämään odotuksesi ja jättämään ikuisen vaikutuksen.

Täältä voit helposti tilata Mariatorgets Porter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.