Siirry pääsisältöön
Nya Carnegiebryggeriet Summer Session IPA
Täältä voit helposti tilata Nya Carnegiebryggeriet Summer Session IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Nya Carnegiebryggeriet Summer Session IPA

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Nya Carnegiebryggeriet Summer Session IPA

Nya Carnegiebryggeriet Summer Session IPA on ruotsalaisen Nya Carnegiebryggerietin valmistama kesäinen Session IPA -olut. Tämä olut hemmottelee maistelijaa monipuolisilla ominaisuuksillaan ja tarjoaa virkistävän juoman kesäpäivään.

Härkomst, eli alkuperä, on tärkeä osa tämän oluen tarinaa. Nya Carnegiebryggeriet on Ruotsin tunnetuimpiin olutharrastajiin kuuluva panimo, joka on yhdistänyt panimotaiteen perinteitä moderniin innovaatioon. Tämä näkyy heidän Summer Session IPA:ssa, joka on luotu intohimolla ja kunnioitusta oluenvalmistuksen perinteitä kohtaan.

Kun puhutaan mausta ja tuoksusta, Nya Carnegiebryggerietin Summer Session IPA yllättää ja vie aistit matkalle. Tämä olut tarjoaa raikasta sitrusta, trooppisia hedelmiä ja kevyttä havumetsää yhdistävän maun. Tuoksussa voi aistia grapefruitin, mangon ja greipin raikkautta, joka tuo mukanaan kesän tunnelman ja aurinkoisen iloisen mielen.

Summer Session IPA sopii erinomaisesti nautittavaksi monenlaisen ruoan kanssa. Sen kevyen ja raikkaan maun ansiosta se täydentää hyvin keväisiä salaattilajeja, grillatun kalan tai äyriäisten herkullista makua. Myös mausteisempi ruoka, kuten thai- tai intialainen keittiö, saa tästä oluesta sopivaa vastapainoa ja rikkaampaa makuelämystä.

Oikea tarjoilulämpötila on tärkeä tekijä, joka vaikuttaa oluen makuelämykseen. Nya Carnegiebryggerietin Summer Session IPA tulisi nauttia jäähdytettynä, noin 5-7 asteen lämpötilassa. Tämä kaikkein parhaimmillaan oleva tarjoilulämpötila tekee oluen mausta ja tuoksusta täydellisen tasapainoisen, jolloin sen monipuolisuus ja raikkaus pääsevät oikeuksiinsa.

Nya Carnegiebryggerietin Summer Session IPA ei ole vain olut, se on kokonainen elämys. Tämän oluen taustalla oleva laadukkaan oluenvalmistuksen perinne yhdistyy modernin ruotsalaisen olutkulttuurin innovaatioihin, mikä tekee tästä oluesta kesän täydellisen kumppanin.

Täältä voit helposti tilata Nya Carnegiebryggeriet Summer Session IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.