Siirry pääsisältöön
Umbala  2022
Täältä voit helposti tilata Umbala 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Umbala 2022

Etelä-Afrikka Western Cape Cabernet sauvignonPinotageShiraz Laatikko 3000 ml 14.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Pinotage, Shiraz

Om Umbala 2022

Umbala 2022 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman juomaelämyksen. Tämä viini on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä ja se edustaa parhaimmillaan viininvalmistuksen taitoa ja intohimoa.

Härkomst - Umbala 2022 tulee rikkaasta viinihistoriasta ja perinteisistä viinialueista. Sen juuret ovat syvällä maaperässä, joka antaa viinille sen ainutlaatuisen luonteen ja maun.

Smak - Umbala 2022 tarjoaa täyteläisen ja hienostuneen makuprofiilin. Sen maku on tasapainoinen ja monitahoinen, jossa voit havaita herkullisia kerroksia hedelmiä, mausteita ja tammea. Jokainen siemaus tuntuu kuin matkalla Viininmaassa.

Doft - Umbala 2022:n tuoksu on kiehtova ja houkutteleva. Voit haistaa sen elegantin aromin, joka vie sinut viiniviljelmien tuoksuihin. Kukkaiset nuotit ja kypsät hedelmät tanssivat harmonisesti yhdessä, luoden odotettavan ja hienostuneen kokemuksen.

Mat och serveringstemperatur - Umbala 2022 on täydellinen kumppani herkullisten ruokien nauttimiseen. Se sopii erityisen hyvin liharuokien, juustojen ja tummien suklaaherkkujen seuraksi. Viinin täyteläiset maut ja mausteiset vivahteet täydentävät ruoan makua täydellisesti.

Umbala 2022 tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa, jotta sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esiin. Tämä viini tulee täydessä kukoistuksessaan, kun se nautitaan oikean lämpötilan kera.

Umbala 2022 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja nautinnollista viinikokemusta. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja tyylikäs luonne tekevät siitä erinomaisen valinnan teidän tärkeisiin juhliin, romanttisiin illallisiin tai rentoutumiseen ystävien kanssa. Kokeile Umbala 2022:ta ja anna sen viedä sinut viinin lumoavaan maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Umbala 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.