Siirry pääsisältöön
Bellona
Täältä voit helposti tilata Bellona lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bellona

Ruotsi Skåne länMalmö stad Purkki 330 ml 4.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Bellona

Bellona on herkullinen viini, joka on peräisin kauniilta Härkomaalta. Tämä viini on suunniteltu tyydyttämään kaikkien viininharrastajien vaativimmatkin makunystyrät. Sen ainutlaatuinen maku ja aromi tekevät siitä täydellisen valinnan niin arki-illallisille kuin juhlaviiniksi.

Bellonan maku on intensiivinen ja moniulotteinen. Siinä yhdistyvät täyteläiset marjaiset maut, kypsyneet tanniinit ja hienostunut mausteisuus. Lasillinen Bellonaa tarjoilee makuelämyksen, joka ilahduttaa kaikkia aisteja.

Viinin tuoksussa on runsaasti kerroksia. Se avautuu tuoreiden marjojen ja tummien hedelmien tuoksulla, joka saa suun herahtamaan vettä. Lisäksi siinä voi aistia hienoja mausteisia vivahteita ja lämpimiä maanläheisiä aromeja. Bellonan tuoksusta huokuu laadukas ja harkittu viinityö.

Bellona sopii erinomaisesti moninaisille ruokalajeille. Sen täyteläinen maku ja elegantti rakenne tekevät siitä täydellisen kumppanin esimerkiksi porsaankyljen, lampaanlihan tai juustotarjottimen kanssa. Jäähdytettynä se toimii myös mainiona aperitiivina tai seurustelujuomana.

Parhaan nautintokokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Bellonaa 16-18 asteessa. Tämä lämpötila tuo parhaiten esiin viinin monipuoliset maut ja tuoksut. Voit nauttia Bellonaa heti avattuasi pullon, mutta sen maku kehittyy ajan myötä ja se säilyy hyvänä vielä useita vuosia.

Bellona on viini, joka hurmaa kaikki viininystävät. Sen häikäisevä maku, aromikkuus ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan niin arkeen kuin juhlaankin. Olipa kyseessä sitten illallinen ystävien kanssa tai romanttinen illanvietto kahdenkesken, Bellona luo unohtumattomia hetkiä.

Täältä voit helposti tilata Bellona lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.