Siirry pääsisältöön
Lazy Lemur
Täältä voit helposti tilata Lazy Lemur lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lazy Lemur

Ruotsi Skåne länEslövs kommun Purkki 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Lazy Lemur

Lazy Lemur on upea tuote, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja kiehtovan kokemuksen. Sen alkuperä ja maku tekevät siitä todella erottuvan. Lazy Lemur viini valmistetaan huolellisesti valikoiduista rypäleistä ja sen alkuperä on peräisin eksklusiivisilta viinitarhoilta.

Lazy Lemurin maku on täyteläinen ja monivivahteinen. Se tarjoaa herkullisen yhdistelmän erilaisia makuelämyksiä - aistit tummia marjoja, kypsää kirsikkaa ja hienovaraisia mausteita. Tämä viini tanssii kielelläsi, jättäen jälkeensä miellyttävän pitkän jälkimaun.

Lazy Lemurin upea tuoksu täyttää huoneen heti pulloa avatessa. Sen raikas ja houkutteleva aromi on kuin sekoitus kypsyneitä hedelmiä ja kukkasia. Jokainen hengitys tuo esiin uuden kerroksen tämän viinin monipuolisuudesta.

Lazy Lemur sopii täydellisesti monenlaisiin ruokavalintoihin. Se täydentää hienosti liharuokia, kuten naudan- tai lampaanlihaa, ja myös grillattuja kasviksia tai juustoja. Sen intensiiviset maut korostavat ruoan makua ja luovat täydellisen tasapainon.

Lazy Lemurin oikea tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Tämä varmistaa, että viini saavuttaa täyden potentiaalinsa ja sen maut pääsevät oikeuksiinsa. Tarjoile viini kauniista lasista, jotta voit nauttia sen upeista väreistä ja tuoksusta.

Lazy Lemur on ehdottomasti valinta niille, jotka arvostavat hienostuneisuutta, laatua ja makuelämyksiä. Sen ainutlaatuinen alkuperä, rikas maku, hurmaava tuoksu ja monipuolinen ruokayhdistettävyys tekevät siitä loistavan valinnan niin juhliin kuin rentoihin illallisiin. Nauti tästä mahtavasta viinistä ja anna sen viedä sinut upealle makumatkalle.

Täältä voit helposti tilata Lazy Lemur lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.