Siirry pääsisältöön
Baileys Original Irish Cream
Täältä voit helposti tilata Baileys Original Irish Cream lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Baileys Original Irish Cream

Irlanti Pullo 350 ml 17% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 21.6g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Baileys Original Irish Cream

Baileys Original Irish Cream on elegantein sekoitus irlantilaisia perinteitä ja modernia tyyliä. Tämä ikoninen juoma on valmistettu huolellisesti valituista laadukkaista aineksista, jotka yhdessä luovat ainutlaatuisen maun ja tuoksun.

Baileysin alkuperä juontaa juurensa Irlannin viljapelloilta, joilla vihreät niityt ja pehmeä ilma luovat täydelliset olosuhteet sen valmistukseen. Täysmaito, irlantilainen viski ja yksilöllinen resepti tekevät tästä tuotteesta niin houkuttelevan ja erikoisen.

Baileys Original Irish Creamille ominainen maku on samettisen pehmeä ja kermainen. Sen makuprofiili yhdistelee karamellia, kaakaoa, vaniljaa ja irlantilaista viskiä täydellisellä tasapainolla. Jokainen siemaus tarjoilee herkullisen yhdistelmän makeutta ja hienostunutta makuelämystä.

Tuoksultaan Baileys Original Irish Cream on houkutteleva ja hienostunut. Sen aromissa voi aistia lämmintä kermaa, maitosuklaata ja kevyttä viskin savuista vivahdetta. Tämä hienostunut ja houkutteleva tuoksu houkuttelee sinut ottamaan lasillisen ja nauttimaan sen herkullisuudesta.

Baileys Original Irish Cream sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai osana erilaisia ​​cocktaileja tai jälkiruokia. Se on täydellinen valinta erityisiin hetkiin tai hemmotteluhetkiin läheisten kanssa. Voit tarjota sen juhlissa, illanvietoissa tai vain rentoutumisen hetkinä kotona.

Paras tapa nauttia Baileys Original Irish Creamia on viilentää se ja tarjoilla se jäämurskalla tai jäähdytettynä lasissa. Tämä korostaa sen kermaista rakennetta ja tekee juomasta viettelevän ja raikkaan. Voit myös lisätä siihen hieman kahvia tai suklaakastiketta, jotta saat upean makuyhdistelmän.

Baileys Original Irish Cream on täydellinen sekoitus perinteitä ja modernia makua. Sen ainutlaatuinen maku ja hienostunut aromi takaavat herkullisen elämyksen, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Nauti tästä ylellisestä juomasta ja antaudu sen irlantilaisen viehätyksen vietäväksi.

Täältä voit helposti tilata Baileys Original Irish Cream lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.