Siirry pääsisältöön
5mans Stout
Täältä voit helposti tilata 5mans Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

5mans Stout

Ruotsi Dalarnas länBorlänge kommun Purkki 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
75%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om 5mans Stout

5mans Stout on tumma olut, jolla on vahva ja monimutkainen maku sekä voimakas tuoksu. Sen alkuperä on salaisuus, mikä lisää sen mystisyyttä ja viehätystä. Tämä täyteläinen olut jättää suuhun kestävän vaikutuksen ja tarjoaa ainutlaatuisen makukokemuksen.

5mans Stoutin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Siinä yhdistyvät paahteiset, karamelliset ja suklaan sävyt, jotka tekevät siitä erityisen herkullisen. Lisäksi sen hienovarainen humalan katkerus tasapainottaa täydellisesti sen makeutta. Tämä olut sopii erinomaisesti rentoutumiseen ja nautiskeluun vaativampienkin makunystyröiden kanssa.

Tämän oluen vahva tuoksu houkuttelee aistit heti ensimmäisestä lasillisesta alkaen. Siinä on havaittavissa kahvin, paahtoleivän ja tumman suklaan aromien eloisa sekoitus. Tuoksu on intensiivinen ja houkutteleva, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat syvällisiä ja moniulotteisia oluita.

5mans Stoutin alkuperä on salaisuus, mikä herättää mielikuvituksen ja uteliaisuuden siitä, mistä tämä ainutlaatuinen olut on peräisin. Vaikka sen alkuperä onkin arvoitus, sen laatu ja maku eivät jätä asiakkaita pettymään. Olut on huolellisesti valmistettu perinteisiä menetelmiä käyttäen, jotta sen ainutlaatuinen maku pääsee täysin oikeuksiinsa.

Tämä tumma olut sopii erinomaisesti juustojen, suklaan ja paahtovanukkaan kylkeen. Sen täyteläinen maku ja moniulotteiset aromit täydentävät täydellisesti näiden herkkujen makumaailmaa. Parhaan maistelukokemuksen saavuttamiseksi 5mans Stout tulisi tarjoilla jääkaappikylmänä, noin 8-10 celsiusasteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa korostamaan oluen moniulotteisia makunyansseja ja saa sen maistumaan parhaimmalta.

5mans Stout on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita ja monimutkaisia oluita. Sen voimakas maku, intensiivinen tuoksu ja salaperäinen alkuperä tekevät siitä todellisen yllätyspaketin olutharrastajille. Tarjoamalla tämän oluen erityistapahtumissa tai nauttien siitä rentoutumishetkinä voit taata unohtumattoman makukokemuksen kaikille.

Täältä voit helposti tilata 5mans Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.