Siirry pääsisältöön
Absolut Vodka
Täältä voit helposti tilata Absolut Vodka lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Absolut Vodka

Ruotsi Skåne länKristianstads kommun Pullo 350 ml 40% vol
Pakkaus Pullo

Om Absolut Vodka

Absolut Vodka on ruotsalainen vodka, joka on valmistettu erityisestä vehnäsekoituksesta ja puhdistetusta vedestä. Se on yksi maailman tunnetuimmista vodkamerkeistä, ja sen laatu ja ainutlaatuinen maku ovat tehneet siitä suositun juoman ympäri maailmaa.

Absolut Vodka tunnetaan puhtaasta ja raikkaasta maustaan. Se tarjoaa lempeän ja tyylikkään kokemuksen, joka miellyttää niin amatööri- kuin vaativampaakin makua. Pehmeä ja tasapainoinen maku sekä hienostunut tuoksu tekevät Absolut Vodkasta ihanteellisen valinnan niin cocktailien kuin siemailun ystäville.

Absolut Vodkan alkuperä ei jää huomaamatta. Se valmistetaan Ahusin kaupungissa Etelä-Ruotsissa, jossa on pitkä perinne vodkaan liittyvässä taidossa ja teknologisessa osaamisessa. Tämä antaa Absolut Vodkalle ainutlaatuisen luonteen ja antaa kuluttajalle mahdollisuuden kokea ruotsalaisen vodkaperinteen perinteet.

Absolut Vodkaa voidaan nauttia monella tapaa ja se sopii monenlaisiin ruokalajeihin. Sen puhtaan maun vuoksi sitä voidaan nauttia sellaisenaan, jäillä tai sekoitettuna cocktaileihin. Absolut Vodka toimii hyvin myös ruoan parina, erityisesti kalaa, äyriäisiä ja juustoa sisältävien ruokien kanssa. Sen monipuolisuus ja korkea laatu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille juhlatiloille ja tilanteille.

Absolut Vodka tulisi nauttia viileänä tai huoneenlämpöisenä. Suositeltu tarjoilulämpötila on välillä 8-10 °C, jolloin sen aito maku ja ainutlaatuinen luonne pääsevät parhaiten esiin. Olipa kyseessä virkistävä drinkki, hienostunut ruoka- ja juomakokemus tai juhlava tilanne, Absolut Vodka sopii täydellisesti jokaiseen tilanteeseen.

Valitsemalla Absolut Vodkan voit olla varma siitä, että tarjoat vieraillesi korkealaatuista ja maistuvaa juomaa. Sen herkullinen makuprofiili, laadukkaat raaka-aineet ja perinteinen valmistustapa tekevät siitä aitojen vodkaelämysten taattua laatua. Tervetuloa tutustumaan Absolut Vodkan ainutlaatuiseen maailmaan ja nauttimaan tästä ruotsalaisesta vodkaperinteestä.

Täältä voit helposti tilata Absolut Vodka lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.