Siirry pääsisältöön
Öbrygd Hazy Hawaii
Täältä voit helposti tilata Öbrygd Hazy Hawaii lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Öbrygd Hazy Hawaii

Ruotsi Karlskrona kommunBlekinge län Purkki 440 ml 6.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Öbrygd Hazy Hawaii

Öbrygd Hazy Hawaii on raikas ja eksotiikkaa huokuvaa olutta, joka ottaa sinut matkalle halki trooppisten saarten. Tämä ainutlaatuinen olut on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista ja sen täyteläinen maku sekä makea tuoksu saavat sinut tuntemaan olevasi paratiisisaaren rannoilla.

Öbrygd Hazy Hawaii tarjoaa täysin uudenlaisen olutkokemuksen, jossa yhdistyvät hienostunut maku ja trooppisten hedelmien tuoreus. Oluen alkuperä on saarelainen ja se on saanut inspiraationsa Havaijilta, jossa auringonpaiste, hiekkarannat ja eksoottiset hedelmät luovat täydellisen ympäristön virkistävälle oluelle.

Tämä humalointimenetelmällä valmistettu olut on tuotettu tarkoin valikoiduista maltaista ja kirkkaista vesilähteistä, jotka korostavat sen luontaisia makuja ja aromikkuutta. Öbrygd Hazy Hawaii tarjoaa pehmeästi humaloidun ja kevyen sitruksisen maun, joka vie sinut matkalle trooppisten hedelmien ja raikkaiden merituulien äärelle.

Öbrygd Hazy Hawaii sopii erinomaisesti nautittavaksi niin kesähelteellä kuin talven pimeinä iltoina. Sen raikas maku ja hedelmäinen tuoksu täydentävät erinomaisesti kevyitä kalaruokia, raikkaita salaatteja sekä eksoottisia grilliherkkuja. Olut tarjoillaan parhaiten viilennettynä, noin 7-10 asteessa, jolloin sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Tervetuloa maistamaan tropiikin makuelämyksiä Öbrygd Hazy Hawaiin muodossa. Anna itsesi uppoutua tämän oluen trooppiseen tunnelmaan ja nauti jokaisesta kulauksesta, joka vie sinut lähemmäksi paratiisia.

Täältä voit helposti tilata Öbrygd Hazy Hawaii lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.