Siirry pääsisältöön
Åben Specular
Täältä voit helposti tilata Åben Specular lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Åben Specular

Tanska Purkki 440 ml 10% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
75%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Åben Specular

Åben Specular on ainutlaatuinen viini, joka kutsuu sinut tutustumaan sen alkuperään, makuun, tuoksuun sekä ruokasuosituksiin. Tämän viinin tarina alkaa syvältä vihreiltä rinteiltä, joilla kasvaa harvinaisia rypälelajikkeita. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä muodostavat ihanteelliset olosuhteet näiden rypäleiden kasvulle, mikä luo pohjan viinin hienostuneelle luonteelle.

Avaamalla pullo Åben Specularia kohtaat sen houkuttelevan tuoksun, joka täyttää ilman makean hedelmäisillä nuoteilla ja elegantilla mausteisuudella. Tämän tuoksun syvyys vie sinut heti mukaansa, ja herättää mielenkiinnon astua syvemmälle tämän viinin maailmaan.

Ensimmäinen maistelukerta vie sinut matkalle, jolla koet Åben Specularin runsaan maun täyteläisine hedelmäisine vivahteineen. Siinä yhdistyvät kypsät marjat, mehevät kirsikat ja hienovarainen tammen sävy. Tämän viinin hienostunut tasapaino tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat moniulotteista makuelämystä.

Åben Specularin herkullinen maku sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää täyteläiset liharuoat, kuten paahtopaistin tai grillatun naudanlihan, tuoden esiin niiden syvän maun. Lisäksi, tämä viini sopii hyvin myös pehmeämpiä juustoja, kuten brie-juustoa tai vuohenjuustoa. Sen monipuolisuus ruokavalikoiman suhteen tekee siitä sopivan valinnan moniin tilaisuuksiin.

Viininharrastajille, Åben Specular tulisi tarjoilla parhaiten hieman viilennettynä noin 16-18 asteeseen. Tämä lämpötila auttaa viinin aromeja ja makuja pääsemään täyteen potentiaaliinsa ja takaa täydellisen nautinnon jokaiselle lasilliselle.

Kokonaisuudessaan, Åben Specular on ainutlaatuinen viini, joka kutsuu sinut tutustumaan sen monisävyisiin makuihin ja tuoksuun. Nauti tästä viinistä hyvässä seurassa ja anna sen viedä sinut ainutlaatuiselle matkalle viinimaailmassa.

Täältä voit helposti tilata Åben Specular lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.