Siirry pääsisältöön
Lövnäs Bryggeri Juninatt
Täältä voit helposti tilata Lövnäs Bryggeri Juninatt lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lövnäs Bryggeri Juninatt

Ruotsi Stockholms länSödertälje kommun Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Lövnäs Bryggeri Juninatt

Lövnäs Bryggeri Juninatt on suomalainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja kiehtovan juomakokemuksen. Tämä olut yhdistää perinteisen tamperelaisen oluentekotaidon moderniin innovaatioon, luoden näin erittäin laadukkaan ja maukkaan tuotteen.

Juninattin alkuperä on juurtunut Suomen syvään metsään ja pohjoiseen luontoon. Sen raaka-aineet on huolellisesti valittu suomalaisilta tiloilta, ja niiden korkea laatu tulee esiin jokaisessa kulauksessa. Olut on valmistettu perinteiseen tapaan, käyttäen vain parhaita ainesosia ja noudattaen tiukkoja laatusääntöjä.

Juninattin ainutlaatuinen maku ja tuoksu tekevät siitä täydellisen kumppanin nautittavaksi. Olut tarjoaa pehmeän ja täyteläisen maun, jossa on täyteläisiä metsämäisiä sävyjä. Sen mausteinen ja hieman paahteinen aromi saa aistit heräämään eloon. Oluen suutuntuma on samettinen ja miellyttävä, jättäen jälkeensä pitkäkestoisen ja miellyttävän jälkimaun.

Juninatt on loistava valinta nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Sen monipuolisuus ja vahva maku sopivat erinomaisesti grilliruokien, metsästysruokien ja suolaisten juustojen seuraksi. Olut vahvistaa ruokien makua ja tarjoaa tasapainoisen ja harmonisen yhdistelmän.

Juninatt tulisi tarjoilla noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen maku ja tuoksu pääsevät täysin oikeuksiinsa. Olut voidaan nauttia lasista, jotta sen väri ja kuplat tulevat kauniisti esiin. Juninattin kauneus ja maku tekevät siitä täydellisen juoman rentoutumiseen ja nautinnollisiin hetkiin.

Lövnäs Bryggeri Juninatt vie sinut matkalle suomalaiseen metsään ja tarjoaa unohtumattoman olutelämyksen. Sen kyky yhdistää perinteet ja innovaatio tekevät siitä ainutlaatuisen ja houkuttelevan valinnan jokaiselle oluentuntijalle.

Täältä voit helposti tilata Lövnäs Bryggeri Juninatt lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.