Siirry pääsisältöön
Ecoltura Appassimento 2022
Täältä voit helposti tilata Ecoltura Appassimento 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ecoltura Appassimento 2022

Italia Apulien Primitivo Pullo 750 ml 14.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Primitivo

Om Ecoltura Appassimento 2022

Ecoltura Appassimento 2022 on ainutlaatuinen viinikokoelma, joka tarjoaa upean yhdistelmän aromia ja makua. Tämä vuosikerta on valittu tarkoin valituista rypäleistä ja kokeneiden viinintekijöiden taitavissa käsissä tuloksena on maaginen kokemus jokaiselle viinin ystävälle.

Ecoltura Appassimento 2022 on peräisin parhaista viinipeltojen alueista, jotka tarjoavat optimaaliset kasvuolosuhteet rypäleiden täydelliselle kypsyydelle. Tämä Härkomst antaa viinille syvyyttä ja monimuotoisuutta, joka tuntuu jokaisessa maistelussa.

Tämän viinin makuprofiili on rikas ja täyteläinen, kera tummien kirsikoiden ja luumujen vivahteiden. Sen runsas tanniinirakenne antaa sille voimakasta luonnetta ja tasapainoa. Tämä viini on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat intensiivistä makuelämystä.

Ecoltura Appassimento 2022:hsta nousee myös upea tuoksu, jossa yhdistyy punaisten marjojen, tummien hedelmien ja hienostuneiden mausteiden aromit. Tämä houkutteleva tuoksu luo ensivaikutelman, joka lupaa unohtumattoman viinikokemuksen.

Ecoltura Appassimento 2022 sopii täydellisesti monenlaisten ruokien seuraan. Se on erityisen hyvä valinta tumman lihan, riistan, juustojen ja suklaan ystäville. Tämän viinin intensiiviset maut ja täyteläinen rakenne pystyvät tasapainottamaan voimakkaita ruokalajeja ja luomaan harmonisen makuparin.

Suosittelemme tarjoilemaan Ecoltura Appassimento 2022 viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Tällöin viinin maut ja aromit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Voit nauttia tästä herkusta ystävien kanssa illallisella tai hemmotella itseäsi rentouttavassa hetkessä.

Ecoltura Appassimento 2022 on viinien aatelinen, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen jokaiselle viininystävälle. Osta omasi ja sukella herkullisen makujen maailmaan!

Täältä voit helposti tilata Ecoltura Appassimento 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.