Siirry pääsisältöön
Underjord Yrväder
Täältä voit helposti tilata Underjord Yrväder lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Underjord Yrväder

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Purkki 440 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
33%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Underjord Yrväder

Underjord Yrväder on ainutlaatuinen tuote, joka tuo mukanaan maan syvyyksien salaisuudet suoraan kuluttajan lasiin. Tämän tummanpuhuvan ja moniulotteisen juoman juuret sijaitsevat maan ytimessä, jossa se on täydellisesti ikääntynyt kaikkien aistien iloksi.

Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur - kaikki nämä tekijät yhdessä tekevät Underjord Yrväderista ainutlaatuisen kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle. Alkuperäinen valmistustekniikka perustuu huolellisesti valikoituihin rypäleisiin, jotka ovat kasvaneet maanalaisissa viinitarhoissa. Tämä antaa juomalle ainutlaatuisen maaperän vaikutelman, joka välittyy heti ensimmäisellä maistelulla.

Underjord Yrväderin maanläheinen maku on rikas ja täyteläinen, jossa tuntuu selkeästi tervetulleen kostean mullan vivahteita. Sen syvä, paahteinen ja hienostunut tuoksu vie ajatukset suoraan vanhoihin metsiin ja mahtaviin luonnonvoimiin. Tämä juoma on kuin mystinen kätkö, joka paljastaa aarteensa sitä nauttiessaan.

Underjord Yrväder on erinomainen kumppani ruokapöytään. Sen runsas maku ja tasapainoinen hapokkuus sopivat täydellisesti lihaisiin ruokiin, kuten grillattuun pihviin tai metsästä saatuun riistaan. Tämän monikäyttöisen viinin lämpötilan tulisi olla noin 16-18 astetta Celsius, jolloin sen maut ja aromit pääsevät täyteen loistoonsa.

Underjord Yrväder on enemmän kuin vain viini - se on matka maan syvyyksiin ja nautinto kaikille aisteille. Sen ainutlaatuinen alkuperä, täyteläinen maku, hienostunut tuoksu ja monipuolisuus ruokapöydässä tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille viininharrastajille ja seikkailunhaluisille ruoan ystäville. Astu maanpinnan alle ja anna Underjord Yrväderin viedä sinut mukanaan ainutlaatuiseen makumatkaan.

Täältä voit helposti tilata Underjord Yrväder lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.