Siirry pääsisältöön
O/O Festbier
Täältä voit helposti tilata O/O Festbier lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

O/O Festbier

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 440 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om O/O Festbier

O/O Festbier on raikas ja makurikas olut, joka tulee maailman pohjoisimmasta pienpanimosta. Sen juuret juontavat Saksaan, mutta se on moderni versio perinteisestä saksalaisesta festivaalioluesta.

O/O Festbierin maussa yhdistyvät perinteiset maltaiset pohjatuoksut sekä raikas humalan katkeroisuus. Sen täyteläisessä ja tasapainoisessa maussa voi maistaa maltaita, leipämäisyyttä ja hienovaraisia karamellin sävyjä. Tuoksussa voi aistia heinää, kukkia ja mausteita, jotka tekevät oluesta houkuttelevan ja kutsuvan.

Tämä täyteläinen ja pehmeä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi ympäri vuoden, mutta se on erityisen soveltuva juhliin ja juhlallisiin tilaisuuksiin. Sen korkea alkoholipitoisuus tekee siitä vahvemman vaihtoehdon, mutta se on silti ihanteellinen seurusteluolut.

O/O Festbier täydentää hienosti monia ruokalajeja. Sen maltainen ja humalainen maku tuo esiin parhaat puolet grilliruoista, mausteisista liharuoista ja voimakkaista juustoista. Se sopii myös savustetun kalan ja suolaisten leivonnaisten kumppaniksi.

Sopiva tarjoilulämpötila O/O Festbierille on noin 6-8 astetta Celsius. Tämä lämpötila mahdollistaa oluen maun ja aromin täyden nauttimisen.

O/O Festbier on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa perinteisen saksalaisen juomakulttuurin modernilla ja raikkaalla twistillä. Se on täydellinen valinta kaikkiin juhlatilaisuuksiin ja ruokailuhetkiin, ja sen mausteinen maku jättää jälkensä jokaiseen oluenystävään.

Täältä voit helposti tilata O/O Festbier lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.