Siirry pääsisältöön
MJs Bryggeri Irish Gold
Täältä voit helposti tilata MJs Bryggeri Irish Gold lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

MJs Bryggeri Irish Gold

Ruotsi Värmlands länKarlstads kommun Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om MJs Bryggeri Irish Gold

MJs Bryggeri Irish Gold on korkealaatuinen irlantilainen olut, jossa yhdistyvät perinteinen käsityöläisyys ja laadukkaat raaka-aineet. Sen alkuperä juontaa juurensa Irlannin rikkaaseen olutperinteeseen, ja tämä maistuva juoma tarjoaa täydellisen makuelämyksen kaikenlaisille oluen ystäville.

MJs Bryggeri Irish Goldin ainutlaatuinen maku vie sinut suoraan Irlannin vehreille niityille. Sen tasapainoinen ja pehmeä maku tarjoaa miellyttävää makeutta yhdistettynä hienostuneisiin maltaisiin. Lisäksi sen kevyt humalointi tuo esiin raikkaan ja raikkaan maun, joka tekee tästä oluesta täydellisen juoman niin rentoutumiseen kuin sosiaalisiin tilaisuuksiin.

MJs Bryggeri Irish Goldin houkutteleva tuoksu on kuin kutsu Irlannin luonnon kauneuteen. Sen aromi on hienovarainen ja moniulotteinen, jossa voit aistia maltaan makeuden, hedelmäisten vivahteiden ja kevyiden mausteiden hienostuneen kombinaation. Tämä tuoksu herättää mielikuvia vehreydestä ja perinteisestä irlantilaisesta käsityöläisyydestä.

Tämä herkullinen olut sopii täydellisesti erilaisten ruokien seuraksi. MJs Bryggeri Irish Goldin raikas ja tasapainoinen maku täydentää mainiosti suolaisia herkkuja ja paistettuja ruokia. Se sopii myös erinomaisesti kevyemmille ruoille, kuten salaateille ja tuoreille mereneläville. Voit nauttia tämän oluen täydestä potentiaalista parhaiten tarjoamalla sen viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa.

MJs Bryggeri Irish Gold on todellinen taidonnäyte käsityöläisoluen valmistuksesta. Tämä olut yhdistää Irlannin olutperinteen ja huolellisesti valitut raaka-aineet luodakseen ainutlaatuisen juoman, joka vie sinut matkalle Irlannin sydämeen. Olipa kyseessä rentoutuminen kotona tai sosiaalinen tilaisuus ystävien kanssa, MJs Bryggeri Irish Gold tulee varmasti olemaan täydellinen valinta.

Täältä voit helposti tilata MJs Bryggeri Irish Gold lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.