Siirry pääsisältöön
Les Bois de Lalier Mercurey 2020
Täältä voit helposti tilata Les Bois de Lalier Mercurey 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Les Bois de Lalier Mercurey 2020

Ranska Côte ChalonnaiseBourgogne Pinot noir Pullo 750 ml 14% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Les Bois de Lalier Mercurey 2020

Les Bois de Lalier Mercurey 2020 on hienostunut viinivalinta kaikille viininystäville. Tämä viini tulee Mercurey-alueelta, joka tunnetaan laadukkaista viineistään ja vuosisatojen perinteestään. Les Bois de Lalier Mercurey 2020 on valmistettu huolellisesti käsinpoimituista rypäleistä, mikä takaa sen korkean laadun ja ainutlaatuisen makuelämyksen.

Tämä viini tarjoaa runsaan ja moniulotteisen makuprofiilin. Sen punaisissa hedelmissä on havaittavissa raikkaita vivahteita, kuten kirsikkaa ja vadelmaa. Lisäksi viinin maussa on elegantteja mausteisia sävyjä, kuten pippuria ja neilikkaa. Tämä harmonia korostaa viinin täyteläisyyttä ja herkullista pitkää jälkimakua.

Viinin herkullinen tuoksu vie sinut heti viiniköynnösten maailmaan. Voit aistia hienostuneita aromikimppuja, kuten kypsää kirsikkaa ja luumua sekä hieman maanläheisiä sävyjä, kuten metsää ja sammalta. Tämä tuoksumaailma luo viinin ympärille charmikkaan ja houkuttelevan ilmapiirin.

Les Bois de Lalier Mercureyn monipuolisuus sopii täydellisesti erilaisten ruokien kumppaniksi. Sen pehmeä ja samettinen rakenne tekee siitä täydellisen seuralaisen savustetulle lohelle tai porsaanfileelle. Voit myös nauttia sitä tumman suklaan kanssa, jolloin sen mausteiset sävyt korostuvat entisestään.

Suosittelemme nauttimaan Les Bois de Lalier Mercurey 2020 viinin hieman viilennettynä. Optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta Celsius. Tämä lämpötila mahdollistaa viinin maun ja aromien täydellisen harmonian.

Les Bois de Lalier Mercurey 2020 on valinta, jonka avulla voit nauttia laadukkaasta ja moniulotteisesta viinistä. Sen herkulliset maut ja tuoksut tarjoavat unohtumattoman kokemuksen, joka sopii täydellisesti juhlistamaan erityistä hetkeä tai rentoutumaan arjen keskellä.

Täältä voit helposti tilata Les Bois de Lalier Mercurey 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.