Siirry pääsisältöön
Dugges Meteor
Täältä voit helposti tilata Dugges Meteor lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dugges Meteor

Ruotsi Västra Götalands länHärryda kommun Purkki 500 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Dugges Meteor

Dugges Meteor on ruotsalainen olut, joka on kuuluisa sen ainutlaatuisesta alkuperästä, mausta, tuoksusta sekä ihanteellisesta ruokaparista ja tarjoilulämpötilastaan. Tämä olut tulee Ruotsin Göteborgista, joka on tunnettu oluenvalmistuksen keskus maassa. Dugges panimo tunnetaan korkealaatuisista ja innovatiivisista oluistaan, ja Meteor ei ole poikkeus.

Meteorin maku on hämmästyttävä sekoitus erilaisia makuja, jotka tanssivat kielesi päällä. Se yhdistää makean, maltillisen humalan ja hienovaraisen hedelmäisen maun täydellisesti. Tämä tasapainoinen yhdistelmä tekee siitä loistavan valinnan niille, jotka haluavat kokea raikkaan ja monimuotoisen oluen.

Tuoksultaan Meteor on lempeä ja houkutteleva. Se tarjoaa hienovaraisia ​​hedelmäisiä ja kukkaisia ​​nuotteja, jotka lisäävät juomaelämyksen nautinnollisuutta ja houkuttelevuutta. Heti kun avaat pullon, tuoksun lumoava aromi valtaa huoneen ja herättää mielenkiinnon ainutlaatuista makuelämystä kohtaan.

Meteor sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien pariksi. Sen kevyt ja raikas luonne tekee siitä täydellisen valinnan äyriäisten, kevyiden salaattien, kalojen ja siipikarjan kanssa. Sen mausta löytyy myös juuri sopiva määrä humalaa, mikä tasapainottaa vahvojen makujen kanssa.

Meteorin ideaali tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta Celsius. Tässä lämpötilassa oluiden maut ja aromit tulevat parhaiten esiin. Varmistaaksesi täydellisen juomaelämyksen, suosittelemme pitämään pullon jääkaapissa vähintään tunnin ennen tarjoilua.

Dugges Meteor on ainutlaatuinen ja herkullinen olut, joka tarjoaa täydellisen tasapainon eri makujen välillä. Sen alkuperä, maku, tuoksu, ruokapari ja tarjoilulämpötila tekevät siitä unohtumattoman valinnan oluen ystäville. Nauti tästä herkullisesta juomasta ja anna sen viedä sinut matkalle makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Dugges Meteor lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.