Siirry pääsisältöön
Staropramen
Täältä voit helposti tilata Staropramen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Staropramen

Tšekki Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Staropramen

Staropramen on tunnettu tšekkiläinen olutmestarin luomus, joka yhdistää perinteet ja modernin tyylin täydellisesti. Tämän oluen alkuperä juontaa juurensa Prahan ikiaikaisista panimoista, joissa käytetään perinteisiä valmistusmenetelmiä ja huolellisesti valittuja raaka-aineita.

Staropramen tarjoaa täyteläisen ja moniulotteisen maun, joka miellyttää vaativimpiakin oluen ystäviä. Sen samettinen keho ja pehmeät vivahteet takaavat nautinnollisen juomakokemuksen. Oluen mausteinen ja hienostunut aromi antaa sille erottuvan luonteen, joka erottuu edukseen joukosta.

Staropramenin maulta löytyy makeaa maltaita, joiden tasapainottavaa vaikutusta korostaa hienostunut humalointi. Olut jättää suuhun miellyttävän jälkimaun, joka kutsuu ottamaan toisenkin siemauksen.

Staropramen sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai monenlaisen ruuan kanssa. Sen luonteikas maku korostaa kalaruokien, grillattujen lihojen ja mausteisten ruokien makua. Se toimii myös mainiosti seurusteluoluenä, jota voi nauttia rentoutuneessa ilmapiirissä ystävien kanssa.

Staropramenin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 7-9 astetta, jolloin sen maku pääsee oikeuksiinsa. Tämä taidokkaasti valmistettu olut tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen, joka ilahduttaa niin olutharrastajia kuin satunnaisia juomia rakastavia ihmisiä.

Kutsu ystäväsi koolle ja nauttikaa yhdessä Staropramenin herkullisista mauista ja aidosta tunnelmasta, joka kantaa mukanaan Prahan värikkään ja jännittävän historian. Staropramen on olutta parhaimmillaan - tinkimätöntä laatua ja perinteitä nykyaikaisessa muodossa.

Täältä voit helposti tilata Staropramen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.