Siirry pääsisältöön
Hönö Klåva Hönöbryggeriet
Täältä voit helposti tilata Hönö Klåva Hönöbryggeriet lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hönö Klåva Hönöbryggeriet

Ruotsi Västra Götalands länÖckerö kommun Purkki 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Hönö Klåva Hönöbryggeriet

Hönö Klåva on tuore ja kiehtova olut Hönöbryggerietin valikoimasta. Tämä ainutlaatuinen olut herättää mielenkiinnon tyylikkäällä ulkonäöllään ja hienostuneella maullaan. Sen juuret Härkomstissa tuovat mukanaan syvän ja rikkaan perinteen, joka heijastuu jokaisessa kulauksessa.

Hönö Klåvan maukkaassa profiilissa on täyteläinen ja tasapainoinen makumaailma. Sen maussa voi aistia auringon kypsyttämät viljan ja raikkaan meren suolaisuuden tanssin. Lisäksi siinä on hienovarainen humalan puraisu, joka täydentää makuelämystä ainutlaatuisella tavalla. Hönö Klåva on olut, joka tarjoaa elämyksiä ja herättää aisteja.

Hönö Klåvan houkutteleva tuoksu täyttää ilman raikkaalla aromilla. Sen tuoksussa voi havaita aavistuksen maltaita ja houkuttelevaa sitrushedelmien vivahtelua. Jokainen haistelukerta johdattaa sinut lähemmäs maun lumoa ja herättää odotuksen täydellisestä olutkokemuksesta.

Hönö Klåva on täydellinen valinta monenlaisiin ruokapareihin. Sen rikas maku ja hienostunut profiili täydentävät upeasti erilaisia ruokia. Voit nauttia sitä grillatun lihan, merenelävien tai voimakkaiden juustojen kanssa. Sen tasapainoinen maku ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen kumppanin ruokapöytään.

Hönö Klåva tulee parhaiten esille tarjoilulämpötilassa 8-10°C. Tämä lämpötila antaa oluelle tilaa avautua ja paljastaa kaikki herkulliset vivahteet. Huolehdi siis siitä, että pidät tämän hienon oluen oikeassa lämpötilassa, jotta voit nauttia sen ihanasta mausta täysin siemauksin.

Hönö Klåva on upea lisäys Hönöbryggerietin valikoimaan. Sen Härkomstista periytyvä perinne, hienostunut maku, kiehtova tuoksu sekä monikäyttöisyys ruokaparina tekevät siitä unohtumattoman olutelämyksen. Ota siis aikaa nauttiaksesi Hönö Klåvasta ja anna sen viedä sinut matkalle makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Hönö Klåva Hönöbryggeriet lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.