Siirry pääsisältöön
O.I.B Påsköl
Täältä voit helposti tilata O.I.B Påsköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

O.I.B Påsköl

Ruotsi Västra Götalands länMölndals kommun Purkki 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om O.I.B Påsköl

O.I.B Påsköl on maukas ja perinteikäs olut, joka sopii täydellisesti pääsiäisen juhlistamiseen. Tämä olut valmistetaan huolella valituista raaka-aineista ja se kunnioittaa perinteitä tyylillään. O.I.B Påsköl on peräisin Ruotsista ja sen juuret ulottuvat vuosikymmenten taakse.

O.I.B Påsköl on täyteläisen maltainen olut, joka tarjoaa tasapainoisen maun ja miellyttävän suutuntuman. Se on hieman makeahko, mutta siinä on myös hienoja humalan sävyjä. Olut tarjoaa herkullisia karamellin ja paahteisen maltaan vivahteita, jotka jättävät jälkeensä pitkän ja miellyttävän jälkimaun. O.I.B Påsköl on täydellinen olut nautittavaksi yksinään tai yhdistettynä juhlapöydän herkkuihin.

O.I.B Påskölilla on myös kiehtova tuoksu, joka vie sinut miellyttävälle matkalle aromien maailmaan. Olut tarjoaa hienovaraisia maltaisia ja kukkaisia tuoksuvivahteita, jotka täydentävät sen makuelämystä täydellisesti.

O.I.B Påsköl sopii erinomaisesti nautittavaksi ruuan kanssa. Sen täyteläinen maku ja tyylikäs tasapaino tekevät siitä täydellisen kumppanin liharuokien, erityisesti paistin tai karitsan, kanssa. Olut sopii myös mainiosti juustojen ja suklaan pariksi.

Jotta voit nauttia O.I.B Påskölista täysin, suosittelemme tarjoilemaan sen 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä antaa oluelle mahdollisuuden ilmaista kaikki rikkaat arominsa ja makunsa parhaalla mahdollisella tavalla.

O.I.B Påsköl on ensiluokkainen ja perinteikäs olut, joka kunnioittaa tyylikkäästi pääsiäisen juhlaa. Sen täyteläinen maku ja hienostunut tasapaino tekevät siitä ehdottoman valinnan pääsiäisen juhlapöydän täydentäjäksi. O.I.B Påsköl on ehdottomasti olut, jota sinun kannattaa kokeilla pääsiäisenä.

Täältä voit helposti tilata O.I.B Påsköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.