Siirry pääsisältöön
Straight Up Fluff PangPang Brewery
Täältä voit helposti tilata Straight Up Fluff PangPang Brewery lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Straight Up Fluff PangPang Brewery

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Purkki 440 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Straight Up Fluff PangPang Brewery

Straight Up Fluff PangPang Brewery on ruotsalainen pienpanimo, joka tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia oluita. Panimon filosofiana on tuottaa mahtavia oluita, jotka tarjoavat täydellisen yhdistelmän perinteistä makuja ja innovatiivista käsityötä.

Straight Up Fluff PangPang Breweryn erikoisuus on niiden ainutlaatuinen Härkomst-olut. Tämä olut on käsityönä valmistettu ja se sisältää tarkoin valittuja laadukkaita raaka-aineita. Härkomst-olusta kuvaillaan hienostuneeksi ja monikerroksiseksi, jossa on tasapainoinen yhdistelmä maltaisia, hedelmäisiä ja mausteisia sävyjä. Tämä olut sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat laadukkaita ja monipuolisia makuja.

Härkomst-oluen aromi on houkutteleva ja kutsuva. Se tarjoaa miellyttävän tuoksun, jossa on havaittavissa maltaisuutta, hedelmäisyyttä ja hienovaraisia mausteita. Tämä tuoksu täydentää oluen makua ja tekee siitä nautinnollisen kokemuksen.

Straight Up Fluff PangPang Breweryn Härkomst-olut sopii täydellisesti monenlaisiin ruokapareihin. Sen monikerroksinen maku ja aromi täydentävät erinomaisesti liharuokia, kypsytettyjä juustoja ja mausteisia ruokia. Olutta voi nauttia myös sellaisenaan tai ystävien kanssa rentoutumiseen.

Härkomst-olut suositellaan tarjoiltavaksi viileänä, noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila korostaa oluen monipuolisia makuja ja tekee siitä erityisen virkistävän. Voit nauttia tämän oluen juhlien aperitiivina tai ruokajuomana, se sopii täydellisesti monenlaisiin tilaisuuksiin.

Straight Up Fluff PangPang Breweryn Härkomst-olut tarjoaa elämyksellisen ja herkullisen olutkokemuksen. Sen hienostuneet maut, houkutteleva tuoksu, monipuolisuus ruokapareissa ja suositeltu tarjoilulämpötila tekevät tästä oluesta erinomaisen valinnan kaikille oluen ystäville.

Täältä voit helposti tilata Straight Up Fluff PangPang Brewery lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.