Siirry pääsisältöön
Leffe Blonde
Täältä voit helposti tilata Leffe Blonde lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Leffe Blonde

Belgia Pullo 330 ml 6.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
58%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Leffe Blonde

Leffe Blonde on belgialainen olut, joka on valmistettu perinteisellä ja kunnioitetulla tavalla. Sen juuret juontavat jo 1200-luvulle, kun oluen valmistus alkoi luostarissa Leuvenin kaupungissa. Leffe Blonde on täyteläinen ja tasapainoinen olut, jossa on hienostunut maku ja aromaattinen tuoksu.

Sen makea maltaisuus ja kevyt humalointi tekevät siitä miellyttävän juoman, joka sopii erinomaisesti seurusteluun tai rentoutumiseen. Leffe Blonde tarjoaa raikkaan ja pehmeän kokemuksen, jossa maistuvat hienostuneet mausteet ja hedelmäiset vivahteet. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja perinteistä olutta.

Leffe Blonde sopii erinomaisesti nautittavaksi hyvän ruoan seurana. Sen tasapainoiset maut sopivat täydellisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Voit nauttia sitä vaikka grillatun lihan, kypsän juuston tai mausteisen curryn kanssa. Sen kepeä humalointi ja hienostuneet aromit täydentävät ruokien makuja ja luovat herkullisen harmonian.

Leffe Blonde tulee nauttia viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että sen aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa ja juoman maku on täydellinen. Voit tarjoilla sen tulpan avulla, jotta sen vaahto säilyy kauniina ja juoman hiilihappoisuus säilyy.

Leffe Blonde on olut, joka tarjoaa perinteisen ja korkealaatuisen olutkokemuksen. Sen täyteläinen maku ja hienostunut tuoksu tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia hyvästä oluesta ja aidoista makuelämyksistä.

Täältä voit helposti tilata Leffe Blonde lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.