Siirry pääsisältöön
Randig Lager
Täältä voit helposti tilata Randig Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Randig Lager

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Purkki 330 ml 4.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Randig Lager

Randig Lager on raikas ja täyteläinen olut, joka valmistetaan perinteitä kunnioittaen. Tämä olut kuvastaa vahvasti sen alkuperää, sillä se on suunniteltu ja valmistettu Härkomstissa, pienessä panimossa, jossa laatu ja makuelämys ovat aina etusijalla.

Tämän lagerin maku on täydellinen yhdistelmä raikkautta ja moniulotteisuutta. Sen maltainen pohja antaa pehmeyttä ja tasapainoa, kun taas humalat tuovat siihen raikkaan ja kukkaisen maun. Olut jättää jälkeensä miellyttävän katkeron, joka tyydyttää vaativankin oluen ystävän makunystyrät.

Kun avaat pullon, saatat huomata sen houkuttelevan aromin. Oluen tuoksu on raikas ja hedelmäinen, jättäen aavistuksen sitruksen ja appelsiinin tuoksua ilmassa. Nämä raikkaat aromit houkuttelevat sinua ottamaan ensimmäisen siemauksen ja sukeltamaan maun monimutkaisuuteen.

Randig Lager sopii erinomaisesti monenlaisen ruoan pariksi. Sen raikkaus ja tasapainoinen maku tekevät siitä täydellisen kumppanin kevyille kala- ja äyriäisannoksille. Voit myös nauttia tätä olutta grillatun lihan tai mausteisen meksikolaisen ruoan kanssa. Sen monikäyttöisyys tekee siitä loistavan valinnan monenlaiseen ruokailuhetkeen.

Randig Lager on suunniteltu nautittavaksi viilennettynä. Sen parhaat maut tulevat parhaiten esiin, kun se tarjoillaan noin 8-10 asteessa. Näin voit varmistaa, että nautit oluesta täysin sen parhaalla mahdollisella tavalla ja saat kaiken irti sen monimutkaisista mauista ja aromeista.

Tule kokemaan Randig Lagerin ainutlaatuinen makuelämys. Se vie sinut matkalle Härkomstin panimon maailmaan ja tarjoaa täydellisen seuralaisen monenlaisiin ruokahetkiin. Anna tämän raikkaan ja täyteläisen oluen ilahduttaa makuaistiasi ja nauti täysin siemauksin.

Täältä voit helposti tilata Randig Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.