Siirry pääsisältöön
Kvarnagården Glöd
Täältä voit helposti tilata Kvarnagården Glöd lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kvarnagården Glöd

Ruotsi Växjö kommunKronobergs län Purkki 330 ml 8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Kvarnagården Glöd

Kvarnagården Glöd on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa asiakkaille herkullisen ja unohtumattoman makuelämyksen. Tämä viini on peräisin Kvarnagården viinitilalta, joka sijaitsee upealla maaseudulla. Tuotteen alkuperä ja laadukas valmistusprosessi takaavat sen korkean laadun ja autenttisuuden.

Kvarnagården Glödin ainutlaatuinen maku ja tuoksu ovat seurausta tarkkaan valituista rypälelajikkeista ja viininvalmistusmenetelmistä. Tuotteen maussa voi havaita kypsien hedelmien, mausteiden ja vaniljan sävyjä, jotka sekoittuvat sulavasti yhteen. Tuoksu puolestaan tarjoaa hienostuneen sekoituksen marjoja ja kukkaisia ​​nuotteja.

Tämä viini sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja hienostunut luonne tekevät siitä erinomaisen valinnan liharuokien, pastojen tai juustojen rinnalla. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan seurustelujuomana tai hemmotella itseäsi ottamalla lasillisen hyvässä seurassa.

Kvarnagården Glöd viini tulee nauttia oikeassa lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Suosittelemme tarjoilemaan tätä herkullista juomaa noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin monipuolista makua ja takaavat täydellisen nautinnon jokaisella lasillisella.

Kvarnagården Glöd on loistava valinta kaikille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta ja herkullisesta viinistä. Sen ainutlaatuinen alkuperä, maistuva maku, herkkä tuoksu ja sopivat ruokakumppanit tekevät siitä loistavan valinnan kaikille viinin ystäville. Hemmottele itseäsi tällä upealla tuotteella ja nauti aidoista makuelämyksistä Kvarnagården Glödissä.

Täältä voit helposti tilata Kvarnagården Glöd lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.