Siirry pääsisältöön
Mörk Vienna
Täältä voit helposti tilata Mörk Vienna lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mörk Vienna

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Mörk Vienna

Mörk Vienna on ainutlaatuinen ja houkutteleva tuote, joka hurmaa kahvin ystävät ympäri maailman. Tämä kahvilaji tarjoaa täyteläisen, pehmeän ja moniulotteisen makuelämyksen, joka saa aistit heräämään eloon.

Herkullisen aromin takana on Mörk Vienna -kahvin huolella valitut alkuperämaat. Tämä huippulaatuinen kahvi on peräisin Viennan alueelta, joka tunnetaan laadukkaista ja rikkaista kahvilaaduistaan. Mörk Vienna on valittu parhaista pavuista, jotka tarjoavat ainutlaatuisen ja intensiivisen kahvinautinnon.

Mörk Vienna -kahvissa on pehmeä ja kermainen suutuntuma, joka hivelee makunystyröitä. Sen maku on täyteläinen ja moniulotteinen, tarjoten herkullisen yhdistelmän pähkinäisyyttä ja tummasuklaan sävyjä. Tämä kahvi jättää jälkeensä pitkään kestävän ja miellyttävän maun, joka jää nautiskelijan mieleen.

Kaiken lisäksi Mörk Vienna -kahvin aromi on herkullinen ja houkutteleva. Sen tuoksussa voi havaita makeita tiivistymisiä, mausteisia vivahteita ja hienostunutta paahteisuutta. Tämä herkullinen sekoitus tarjoaa kahvielämyksen, joka kutsuu kahvin ystävät luokseen.

Mörk Vienna sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai kahvijuomien pohjana. Tämä kahvi täydentää täydellisesti aamiaisen tai jälkiruoan, ja sen täyteläisyys ja tasapainoinen maku tekevät siitä myös oivallisen valinnan erilaisten ruokien kumppaniksi.

Parhaan kahvinautinnon saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan Mörk Vienna -kahvin lämpimänä. Sen ihanteellinen tarjoilulämpötila on noin 70-75 astetta, jolloin sen maku ja aromi pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Herkullinen Mörk Vienna -kahvi on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat hemmotella itseään ainutlaatuisella kahvielämyksellä. Sen täyteläinen maku, houkutteleva aromi ja monikäyttöisyys tekevät siitä suositun valinnan niin kahvin ystäville kuin herkkusuillekin. Kokeile Mörk Vienna -kahvia ja anna makujen viedä sinut matkalle kahvin maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Mörk Vienna lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.