Siirry pääsisältöön
Umeå Dubbel IPA
Täältä voit helposti tilata Umeå Dubbel IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Umeå Dubbel IPA

Ruotsi Västerbottens länUmeå kommun Purkki 330 ml 7.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Umeå Dubbel IPA

Umeå Dubbel IPA on herkullinen ja vahva olut, jonka juuret juontavat Pohjois-Ruotsin Umeån kaupunkiin. Tämä olut on täydellinen valinta kaikille oluenystäville, jotka kaipaavat intensiivistä ja moniulotteista makuelämystä.

Umeå Dubbel IPA on tunnettu erityisestä maustaan, joka yhdistää sitruunaisia ja trooppisia hedelmäisiä sävyjä. Tämä yhdistelmä luo ainutlaatuisen ja raikkaan kokemuksen, joka hurmaa jokaisen maistajan. Lisäksi oluen suklainen maltaisuus tasapainottaa hienosti humalan voimakkaan katkeruuden, luoden harmonisen yhdistelmän.

Tämän oluen tuoksu on yhtä kiehtova kuin sen maku. Tuoksussa voi aistia trooppisten hedelmien, kuten mangojen ja passionhedelmien, makeita vivahteita. Samalla siitä voi myös erottaa havumetsien tuoksun sekä kevyen mausteisen sävyn. Nämä erilaiset aromit antavat oluelle monitahoisen ja houkuttelevan tuoksun, joka herättää mielenkiinnon.

Umeå Dubbel IPA sopii erinomaisesti monen eri ruokalajin kanssa. Sen voimakas maku pystyy vastaamaan rohkeiden ja mausteisten ruokien haasteeseen. Olut parantaa erityisesti rasvaisten ruokien, kuten grillatun lihan ja mausteisten kastikkeiden, makua. Samalla sen raikkaat ja hedelmäiset sävyt toimivat hyvin esimerkiksi äyriäisten ja salaattien kanssa.

Tämän oluen suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta Celsius. Tässä lämpötilassa sen mausteiset ja hedelmäiset aromit pääsevät parhaiten esiin ja olut tarjoaa täyden makuelämyksen.

Umeå Dubbel IPA on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat voimakkaan ja moniulotteisen oluen makua. Sen vivahteikas maku, houkutteleva tuoksu ja monikäyttöisyys ruokaparina tekevät siitä mielenkiintoisen vaihtoehdon jokaiselle oluentuntijalle. Kutsu ystävät koolle ja nauttikaa tämän herkullisen oluen tarjoamasta makunautinnosta yhdessä!

Täältä voit helposti tilata Umeå Dubbel IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.