Siirry pääsisältöön
Umeå Starköl
Täältä voit helposti tilata Umeå Starköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Umeå Starköl

Ruotsi Västerbottens länUmeå kommun Purkki 330 ml 5.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Umeå Starköl

Umeå Starköl on herkullinen ja raikas olut, jolla on vahva maku ja tuoksu. Tämä korkealaatuinen olut tulee Umeån kaupungista, joka sijaitsee Pohjois-Ruotsissa. Umeå Starköl valmistetaan perinteisillä menetelmillä ja huolellisesti valituista raaka-aineista, mikä takaa sen ainutlaatuisen maun ja laadun.

Umeå Starkölissä on intensiivinen maku, jossa on vivahteita paahtoleipää, karamellia ja hienovaraisia mausteita. Olut antaa myös hienoisen häivähdyksen hedelmäisyyttä, joka tekee siitä erityisen miellyttävän juotavan. Tuoksultaan Umeå Starköl on maltainen ja houkutteleva, jossa voi aistia havuisia aromeja ja tyylikästä maltaisuutta.

Tämä vahva olut sopii erinomaisesti erilaisten ruokien ja välipalojen kanssa. Sen täyteläinen maku parantaa liha- ja grilliruokien makuelämystä. Se toimii hienosti myös mausteisten ruokien, kuten pekonin tai tulisen pizzan kanssa. Umeå Starköl tuo esiin ruokien makuparit täydentäen niitä omalla sävyllään.

Olutta suositellaan nautittavaksi noin 8-10 celsiusasteen lämpötilassa parhaan maun ja tasapainon saavuttamiseksi. Tämä lämpötila nostaa esiin oluen rikkaat maut ja auttaa nauttimaan sen monipuolisuudesta.

Umeå Starköl on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja maistuvaa olutta. Oli sitten kyse juhlista, illanistujaisista tai rentoutumishetkestä kotona, Umeå Starköl tarjoaa nautinnollisen olutelämyksen jokaiseen tilanteeseen.

Täältä voit helposti tilata Umeå Starköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.