Siirry pääsisältöön
Benchwarmers Space Hippo DIPA
Täältä voit helposti tilata Benchwarmers Space Hippo DIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Benchwarmers Space Hippo DIPA

Ruotsi Skåne länHelsingborgs stad Purkki 440 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Benchwarmers Space Hippo DIPA

Benchwarmers Space Hippo DIPA on vahva ja maistuva olut joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä olut on saanut inspiraationsa avaruuden hipposista ja tarjoaa täyteläisen ja raikkaan maun, joka jättää jälkeensä pitkäkestoisen vaikutuksen.

Space Hippo DIPA on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, jotka takaavat sen ainutlaatuisen maun. Tässä oluessa yhdistyvät humalat, maltaat ja hiiva täydellisesti, luoden tasapainoisen ja tyydyttävän juoman.

Sen maussa on vivahteita trooppisista hedelmistä ja sitrushedelmistä, jotka tekevät siitä raikkaan ja miellyttävän juotavan. Oluen vahva humalointi antaa sille myös kevyen katkeruuden, joka täydentää sen makua täydellisesti.

Space Hippo DIPA:n huumaava tuoksu täyttää huoneen heti olutlasin kaadettua. Siinä voi aistia kukkaisia ja hienostuneita aromiherkkuja, jotka houkuttelevat tutustumaan oluen maailmaan syvemmin.

Tämä olut sopii mainiosti tarjottavaksi erilaisten ruokien kera. Sen täyteläinen maku ja raikas katkeruus täydentävät hyvin mausteisia ruokia, kuten kana- tai possuvartaita sekä tulisia meksikolaisia ruokia. Se sopii myös mainiosti grillatun lihan ja savustetun kalan seuraksi.

Benchwarmers Space Hippo DIPA kannattaa nauttia viilennettynä noin 6-8°C lämpötilassa, jolloin sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Olut tarjoaa virkistävän ja mielenkiintoisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja erilaista olutmaailmassa.

Space Hippo DIPA on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka kaipaavat voimakasta ja maistuvaa juomaa. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu jäävät mieleen pitkäksi aikaa, joten se on ehdottomasti maistamisen arvoinen. Hemmottele itseäsi tällä herkullisella oluella ja koe uudenlainen oluen nautinto!

Täältä voit helposti tilata Benchwarmers Space Hippo DIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.