Siirry pääsisältöön
Brasserie De La Senne Zennegash
Täältä voit helposti tilata Brasserie De La Senne Zennegash lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brasserie De La Senne Zennegash

Belgia Pullo 330 ml 5.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Brasserie De La Senne Zennegash

Brasserie De La Senne Zennegash on maukas ja hienostunut olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä belgialainen olut saa alkunsa perinteisissä ja käsityönä valmistetuissa panimoissa, jotka ovat tunnettuja laadustaan ympäri maailmaa. Zennegashissa yhdistyvät belgialaisen olutperinteen pitkät juuret ja modernit valmistusmenetelmät, jotka takaavat täyteläisen ja monimuotoisen maun.

Zennegashin maku on moniulotteinen ja voimakas. Sen tasapainoinen makeus ja hienovarainen humalointi luovat täydellisen yhdistelmän, joka hivelee makunystyröitäsi alusta loppuun. Olut tarjoaa aistillisen kokemuksen, jossa maistuvat maltainen pohjasävy ja hedelmäiset sekä mausteiset vivahteet. Tämä herkullinen yhdistelmä tekee Zennegashista erittäin nautittavan ja sen ansaitusti yhden suosituimmista belgialaisista oluista.

Zennegashin aromaattinen tuoksu on houkutteleva ja kutsuva. Se on täynnä sitruunan, appelsiinin ja mausteiden tuoksuvivahteita, jotka takaavat unohtumattoman ensivaikutelman. Oluen miellyttävä tuoksu nostattaa odotuksiasi ja saa veden herahtamaan kielelle.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi monien ruokalajien kaverina. Sen moniulotteisuus ja täyteläinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan grillatun lihan, juustojen ja mausteisten ruokien kanssa. Zennegashin erityislaatuinen luonne täydentää ruokailuelämyksen ja tekee siitä unohtumattoman.

Sopiva tarjoilulämpötila Zennegash-oluelle on noin 8-10 astetta Celsius. Tämä varmistaa, että olut säilyttää parhaat maut ja aromit. Muista pitää olut viileässä ja kuivassa paikassa ennen tarjoilua, jotta se säilyttää raikkauden ja laadun.

Brasserie De La Senne Zennegash on belgialainen olut, joka hurmaa sinut herkullisella maullaan, houkuttelevalla tuoksullaan ja monikäyttöisyydellään ruokaparina. Anna sen viedä sinut matkalle belgialaisen olutperinteen maailmaan ja nauti jokaisesta kulauksesta!

Täältä voit helposti tilata Brasserie De La Senne Zennegash lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.