Siirry pääsisältöön
Ekerö Brygghus Graffitisthlm – Kaos #17
Täältä voit helposti tilata Ekerö Brygghus Graffitisthlm – Kaos #17 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ekerö Brygghus Graffitisthlm – Kaos #17

Ruotsi Stockholms länEkerö kommun Purkki 440 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Ekerö Brygghus Graffitisthlm – Kaos #17

Ekerö Brygghus Graffitisthlm - Kaos #17 on ruotsalaisen panimon Ekerö Brygghusin ainutlaatuinen olut. Kaos #17 tuo mieleen maagisen matkan erilaisten makujen maailmaan. Tämä olut yhdistää perinteisen oluen käsitteen moderniin taidemaailmaan, jolloin syntyy ainutlaatuinen kokemus niin makuaistille kuin taiteellekin.

Härkomst eli alkuperä on tärkeä osa Kaos #17:n tarinaa. Tämä olut vie juojansa matkalle Ruotsin Ekerön paratiisimaiseen saareen, jossa Ekerö Brygghus valmistaa käsityönä kaikki oluensa. Saaren ainutlaatuinen ilmasto ja panimon mestariteokset yhdistyvät Kaos #17:ssä täydellisesti.

Kaos #17:n makuaistia hivelevä ominaisuus piilee sen ainutlaatuisessa maussa. Tämä olut lanseerattiin osana Graffitisthlm-taidenäyttelyä, ja sen maku on yhtä monimuotoinen ja raikas kuin näyttelyn taide teoksinaan. Kaos #17:ssä yhdistyvät mänty, salvia, sitruuna ja muut luonnolliset mausteet täydelliseksi tasapainoksi.

Doft eli tuoksu erottuu Kaos #17:ssä vahvana ja houkuttelevana. Olut on täynnä aromaattisia vivahteita, jotka saavat aistit heräämään eloon. Hienostuneet mäntyiset sävyt sekoittuvat raikkaan sitruunan tuoksun kanssa, jolloin syntyy täydellinen yhdistelmä herättää kuriositeetti ja houkutella maistamaan.

Kaos #17:n täydellinen makupari liittyy erilaisiin ruokalajeihin ja serveringstemperatur eli tarjoilulämpötila määrittää oluen täydellisen nauttimistavan. Voit nauttia tämän oluen kala- tai äyriäisruokien, grillatun lihan tai mausteisten ruokien kanssa. Olut kannattaa tarjoilla viileänä, noin 4-7 asteen lämpötilassa, jolloin sen raikkaus ja mausteisuus pääsevät oikeuksiinsa.

Ekerö Brygghus Graffitisthlm - Kaos #17 tarjoaa ainutlaatuisen matkan taiteen ja oluen maailmaan. Sen alkuperästä inspiroitunut maku, houkutteleva tuoksu ja täydellinen makupari tekevät tästä oluesta ainutlaatuisen valinnan niin kokeneille oluen ystäville kuin taidemaailman lumoissaan oleville.

Täältä voit helposti tilata Ekerö Brygghus Graffitisthlm – Kaos #17 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.