Siirry pääsisältöön
St Peter’s Cream Stout
Täältä voit helposti tilata St Peter’s Cream Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

St Peter’s Cream Stout

Yhdistynyt kuningaskunta England Pullo 500 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
75%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om St Peter’s Cream Stout

St. Peter's Cream Stout on ainutlaatuinen ja herkullinen olut, joka tarjoaa täyteläisen ja kermaisen maun. Tämä olut herättää mielenkiinnon sekä olutharrastajien että makunsa puolesta seikkailunhaluisten kuluttajien keskuudessa.

Härkäsen synnyinpaikka on Englanti, ja se on valmistettu perinteisellä brittiläisellä käsityöläisellä oluenvalmistustekniikalla. Olut on saanut inspiraationsa perinteisestä stout-oluesta, joka tunnetaan tumman värinsä ja täyteläisen maunsa ansiosta. St. Peter's Cream Stoutissa on kuitenkin lisätty kermaisuutta ja pehmeyttä, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja viehättävän vaihtoehdon oluen ystäville.

Sen sileä ja täyteläinen maku sopii täydellisesti aterioille ja nautittavaksi yksinään. St. Peter's Cream Stoutin maussa on herkullisia kahvin ja suklaan vivahteita, jotka luovat ainutlaatuisen ja hienostuneen makuelämyksen. Olut on täyteläinen, mutta silti pehmeä ja tasapainoinen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia täyteläisestä ja kermaisesta oluesta.

St. Peter's Cream Stoutilla on myös houkutteleva tuoksu, jossa voi aistia hienostuneita paahteisia ja maitokahvin vivahteita. Tämä herättää mielenkiinnon oluen ystävien keskuudessa ja houkuttelee heitä maistamaan tätä ainutlaatuista stoutia.

St. Peter's Cream Stoutia voi nauttia monilla eri tavoilla, mutta se sopii erityisen hyvin täyteläisten ruokien, kuten grillatun lihan, pizzan ja suklaaherkkujen, seuraksi. Lisäksi se on erinomainen valinta talvi- ja syyskauden juomaksi, sillä sen täyteläisyys ja kermaisuus tarjoavat lämmintä ja lohdullista tunnelmaa. Olut tulee tarjoilla lämpimänä, noin 10-12°C, jotta sen maun hienostuneisuus pääsee esille parhaiten.

St. Peter's Cream Stout on olut, jonka ainutlaatuinen maku, tuoksu ja kermaisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille stoutin ystäville. Tämä olut tarjoaa unohtumattoman ja hienostuneen maistelukokemuksen kaikille, jotka haluavat kokeilla uusia ja jännittäviä olutmakuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata St Peter’s Cream Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.