Siirry pääsisältöön
Pillow Talk NEIPA
Täältä voit helposti tilata Pillow Talk NEIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pillow Talk NEIPA

Ruotsi Purkki 440 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Pillow Talk NEIPA

Pillow Talk -pienpanimo on tuonut markkinoille herkullisen NEIPA oluen, joka tulee varmasti hurmaamaan oluen ystävät. Tämä houkutteleva olut on valmis houkuttelemaan sinut makuhermojasi herättävillä ominaisuuksillaan.

Härkomst

Pillow Talk NEIPA valmistetaan huolellisesti pienpanimolla, missä panimomestarimme käyttää vain parhaita raaka-aineita. Jokainen satsi valmistetaan intohimoisella tarkkuudella varmistaen oluen korkealaatuinen lopputulos.

Smak

Pillow Talk NEIPA tarjoaa palkitsevan maisteluelämyksen. Tämän oluen maltainen runko on tasapainotettu hienosti humaloinnilla, joka tarjoaa mausteisia ja hedelmäisiä sävyjä. Sen miellyttävä ja täyteläinen maku tekee tästä oluesta täydellisen valinnan niille, jotka etsivät erityisen makuelämyksen.

Doft

Pillow Talk NEIPA:n houkutteleva tuoksu vangitsee sinut heti ensimmäisestä tuoksahduksesta. Sen raikkaat sitrustuoksut, yhdistettynä trooppisiin hedelmäisiin vivahteisiin, antavat sinulle vihjeen siitä, millaisen makuelämyksen voit odottaa.

Mat och serveringstemperatur

Tämä olut sopii täydellisesti maustamaan erilaisia ruokalajeja. Pillow Talk NEIPA:n intensiiviset maut sopivat erityisen hyvin tulisen, mausteisen ruoan kanssa. Suosittelemme kokeilemaan tätä olutta esimerkiksi mausteisen kanan, grillattujen kala- tai äyriäisruokien kanssa.

Servingtemperatur oluelle on myös tärkeä yksityiskohta, jotta pääset nauttimaan sen täydestä mausta ja aromista. Suosittelemme tarjoilemaan tämän oluen lämpötilassa 8-12 °C, jotta sen tuoksut ja maut pääsevät oikeuksiinsa.

Pillow Talk NEIPA on ehdoton valinta kaikille oluen ystäville, jotka etsivät ainutlaatuista ja maukasta olutta. Sen täyteläinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen ruokaparitusmahdollisuus tekevät siitä erityisen herkullisen valinnan. Hanki itsellesi pullo Pillow Talk NEIPA-olutta ja anna sen vietellä sinut makumatkalle, josta et halua palata!

Täältä voit helposti tilata Pillow Talk NEIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.