Siirry pääsisältöön
Omaka Venice
Täältä voit helposti tilata Omaka Venice lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Omaka Venice

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Purkki 330 ml 5.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Omaka Venice

Omaka Venice on italialainen punaviini, jolla on vahva ja ainutlaatuinen persoonallisuus. Tämä viini on peräisin Venetsian alueelta, joka on tunnettu upeasta viinikulttuuristaan. Omaka Venicen valmistuksessa käytetään vain korkealaatuisia rypäleitä, jotka antavat sille hämmästyttävän maun ja aromin.

Omaka Venice on täyteläinen ja voimakas viini, jossa maistuu tumman kirsikan ja luumun makeus. Sen tasapainoinen hapokkuus ja samettinen tanniinit tekevät siitä erittäin nautittavan ja tyylikkään. Omaka Venicen aromissa voi aistia myös mausteiden vivahteita, kuten vaniljaa, kanelia ja pippuria.

Tämä viini sopii erinomaisesti monien erilaisten ruokien kanssa. Sen intensiiviset maut täydentävät täydellisesti grillattua lihaa, kuten naudanlihaa tai lammasta. Lisäksi se sopii hyvin tummien pastaruokien, kuten ragu-kastikkeen tai bolognesen kanssa. Omaka Venice on myös mainio kumppani juustoille, erityisesti koville ja mausteisille juustoille.

Omaka Venicen suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Tämä lämpötila antaa viinille mahdollisuuden avautua ja jakaa kaikki sen hienot maut ja aromit. Suosittelemme myös dekantoimaan viiniä noin tunnin ennen tarjoilua, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Kokeile Omaka Veniceä ja anna sen viedä sinut mukanaan matkalle Venetsian viehättävään maailmaan. Tämä viini tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä ja sopii täydellisesti niille, jotka arvostavat laadukasta ja ainutlaatuista punaviiniä.

Täältä voit helposti tilata Omaka Venice lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.