Siirry pääsisältöön
Kvarnagårdens Påsköl
Täältä voit helposti tilata Kvarnagårdens Påsköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kvarnagårdens Påsköl

Ruotsi Växjö kommunKronobergs län Purkki 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Kvarnagårdens Påsköl

Kvarnagårdens Påsköl on kuin kauniin keväisen päivän onnittelulahja. Tämä ruotsalainen olut yhdistää perinteet ja modernin käsityöläisoluun parhaalla mahdollisella tavalla. Kvarnagårdens Panimon ammattitaitoiset olutmestarit ovat luoneet tämän erityisen oluen, jonka herkullinen maku ja hienostunut aromi saavat sukat pyörimään jalassa.

Påsköl juhlistaa kevään saapumista erityisellä tavalla. Sen raikas ja kevyt maku tekee siitä täydellisen valinnan nautittavaksi pääsiäisen kohokohtana. Olut on valmistettu käyttämällä perinteisiä reseptejä ja luomuviljeltyjä aineksia, joten sen luonnollinen ja aito maku pääsee oikeuksiinsa jokaista hyvän oluen ystävää ilahduttaen.

Kun otat ensimmäisen siemauksen Kvarnagårdens Påskölia, huomaat sen miellyttävän raikkauden ja herkullisen tasapainon. Olut tarjoaa lempeitä paahteisia ja maltillisia hedelmäisiä vivahteita, jotka tekevät juomasta harmonisen ja helposti juotavan. Sen pehmeä hiilihappotaso korostaa oluen raikkautta ja tekee siitä täydellisen valinnan kevään juhliin.

Påskölilla on myös herkullinen tuoksu, joka houkuttelee sinut lähemmäksi lasia. Siinä on kauniita maltaisia ja hedelmäisiä tuoksuvivahteita, jotka ilahduttavat aistinvaraisia kokemuksiasi jo ennen kuin olet ottanut ensimmäistäkään siemaa.

Tämä olut sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen tasapainoinen maku ja raikas luonne tekevät siitä täydellisen kumppanin kevään juhlapöytiin. Se sopii erityisesti vaaleamman lihan, kalapatojen ja kevyiden salaattien kanssa tarjoiltavaksi. Påsköl tulisi nauttia viileänä, noin 6-8 asteessa, jotta sen herkulliset maut ja aromit pääsevät täyteen potentiaaliinsa.

Kvarnagårdens Påsköl on keväisen ilon, perinteiden ja hienostuneen käsityöläisoluuden täydellinen yhdistelmä. Nauti jokaisesta kulauksesta ja anna tämän erityisen oluen juhlistaa kevään saapumista parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Täältä voit helposti tilata Kvarnagårdens Påsköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.