Siirry pääsisältöön
SLEEQ Raspberry Hard seltzer
Täältä voit helposti tilata SLEEQ Raspberry Hard seltzer lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

SLEEQ Raspberry Hard seltzer

Ruotsi Värmlands länKarlstads kommun Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
17%
Humalahakuisuus
8%
Hedelmähapot
Pakkaus Purkki

Om SLEEQ Raspberry Hard seltzer

SLEEQ Raspberry Hard seltzer on raikas ja pirteä juoma, joka tarjoaa täydellisen saldoisen makuelämyksen. Tämä ainutlaatuinen juoma valloittaa sinut ensimmäisestä hörpystä lähtien. SLEEQ Raspberry Hard seltzer on valmistettu parhaista raaka-aineista ja suunniteltu herättämään aisteja jo pelkällä tuoksullaan.

Tämä juoma on peräisin äärimmäisestä puhtaudestaan, josta se saa nimensä. SLEEQ Raspberry Hard seltzer nimensä mukaisesti tarjoaa puhtoisuutta ja nautintoa jokaisessa pisarassa. Sen taustalta löytyy tinkimätön työ sekä intohimo täydellisyyteen, ja lopputuloksena onkin virkistävä ja kevyt juoma, joka vetoaa monenlaisiin makumieltymyksiin.

Ei ole sattumaa, että SLEEQ Raspberry Hard seltzer on valmistettu tarkan maun mukaan. Sen raikas vadelman maku tuo esiin juoman luonteenomaisen sävyn ja jättää jälkeensä miellyttävän jälkimaun. SLEEQ Raspberry Hard seltzerin herkullinen maku tekee siitä täydellisen juoman niin juhlallisille tilaisuuksille kuin rentoihin hetkiin ystävien seurassa.

SLEEQ Raspberry Hard seltzer on täydellinen juoma nautittavaksi sellaisenaan tai monien eri ruokalajien kera. Sen tasapainoinen maku antaa mahdollisuuden kokeilla uusia makuyhdistelmiä ja löytää juuri sinulle sopivimman ruokaparin. Voit nauttia sitä esimerkiksi salaattien, kevyiden kalaruokien tai grilliruokien kanssa.

SLEEQ Raspberry Hard seltzerin optimaalinen serveringstemperatur on kylmä, jotta sen raikas maku pääsee täysin oikeuksiinsa. Tarjoa sitä jäiden kera tai kiinnostavalla tavalla jäädytettynä, jotta saat siitä vieläkin virkistävämmän kokemuksen.

SLEEQ Raspberry Hard seltzer on enemmän kuin juoma - se on elämys, joka vie sinut mukanaan ensimmäisestä hörpystä lähtien. Tutustu tähän ainutlaatuiseen juomaan ja anna sen herättää aistisi uudelleen eloon!

Täältä voit helposti tilata SLEEQ Raspberry Hard seltzer lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.