Siirry pääsisältöön
Vännäs Pilsner
Täältä voit helposti tilata Vännäs Pilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vännäs Pilsner

Ruotsi Västerbottens länUmeå kommun Purkki 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Vännäs Pilsner

Vännäs Pilsner on raikas ja perinteisen ruotsalainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja miellyttävän makukokemuksen. Tämä olut tulee suoraan Vännäsista, pienestä ja idyllisestä kaupungista Pohjois-Ruotsissa, jossa pitkät perinteet ja laadukas oluenvalmistus yhdistyvät.

Vännäs Pilsner tarjoaa raikkaan ja tasapainoisen maun, joka yhdistää hienovaraisen humalan ja maltaiden täyteläisyyden. Sen hienovarainen katkeruus antaa oluelle raikkautta ja pirteyttä, joka tekee siitä täydellisen nautittavaksi kuumaan kesäpäivään tai rentouttavan saunaillan kumppaniksi.

Tämän oluen hienostunut tuoksu vie sinut suoraan Vännäsista tuttuun luonnonläheiseen ympäristöön. Sen maltainen tuoksu sekoittuu herkullisiin kukkaisiin ja havumetsän aromeihin, joka luo ainutlaatuisen ja houkuttelevan tuoksun oluelle.

Vännäs Pilsner sopii erinomaisesti nautittavaksi ruokailun yhteydessä. Sen raikas ja tasapainoinen maku täydentää täydellisesti kevyen ja raikkaan ruoan, kuten merenelävien, salaattien ja grillatun kalan kanssa. Tämä olut todella täydentää ruokailukokemuksen ja tuo esiin ruoan maut parhaimmillaan.

Ihanteellinen tarjoilulämpötila tälle oluelle on noin 6-8 astetta. Tämä lämpötila varmistaa, että oluen maku ja tuoksu pääsevät täysin oikeuksiinsa ja tarjoavat kaikkein nautittavimman kokemuksen.

Vännäs Pilsner on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat perinteistä pilsner-olutta, joka tarjoaa tasapainoisen maun, hienostuneen tuoksun ja täydellisen sopivuuden ruoan kanssa. Nauti tästä korkealaatuisesta ruotsalaisesta oluesta ja anna sen viedä sinut matkalle Pohjois-Ruotsin kauniisiin maisemiin.

Täältä voit helposti tilata Vännäs Pilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.