Siirry pääsisältöön
Bristol Cream
Täältä voit helposti tilata Bristol Cream lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bristol Cream

Espanja JerezAndalusien Pullo 750 ml 17.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
75%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 13.1g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Bristol Cream

Bristol Cream on perinteinen brittiläinen sherry-tyyppinen viini, jolla on rikas ja monimuotoinen alkuperä. Tämä vahvasti väkevöity viini valmistetaan Andalusian alueella Espanjassa, jossa se saa ainutlaatuisen maaperän ja ilmaston vaikutukset.

Bristol Creamin maussa ja tuoksussa on runsaasti kerroksellisuutta ja monimuotoisuutta. Sen makea ja täyteläinen maku koostuu useista eri aromeista, kuten pähkinöistä, rusinoista, vaniljasta ja tummista suklaanuoteista. Näiden ominaisuuksien ansiosta se tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen niin viininharrastajille kuin aloittelijoillekin.

Bristol Creamin ruokapariksi sopivat erityisesti vahvat ja intensiiviset juustot, kuten sinihomejuusto tai roquefort, jotka tasapainottavat sen makeutta. Lisäksi se on täydellinen seuralainen suklaapohjaisille jälkiruoille ja pähkinäisiin herkkuihin.

Tämän viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 13-15 astetta. Viinin lämpötila voi kuitenkin vaihdella sen mukaan, kuinka voimakkaasti haluat korostaa sen eri ominaisuuksia. Hieman viilennettynä se säilyttää hedelmäisen ja raikkaan makuprofiilin, kun taas huoneenlämpöisenä sen monipuoliset aromit pääsevät paremmin esille.

Bristol Cream tarjoaa hienostuneen ja herkullisen elämyksen niille, jotka arvostavat laadukkaita viinejä ja etsivät jotain erilaista. Sen ainutlaatuiset maut ja monikäyttöisyys tekevät siitä täydellisen valinnan rennolle illalliselle ystävien kanssa tai romanttiselle hetkelle kahden kesken. Kokeile Bristol Creamia ja nauti matkasta sen monimuotoisen maailman läpi.

Täältä voit helposti tilata Bristol Cream lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.