Siirry pääsisältöön
Beer Studio Platinum Blonde
Täältä voit helposti tilata Beer Studio Platinum Blonde lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Beer Studio Platinum Blonde

Ruotsi Västerbottens länUmeå kommun Purkki 330 ml 6.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Beer Studio Platinum Blonde

Olut Studio Platinum Blonde on ainutlaatuinen ja hienostunut olut, joka tarjoaa upean makuelämyksen. Tämä olut on peräisin Olut Studion omaa panimoa takaa maailmanluokan laadun. Sen vaalea ja kultainen väri kutsuu sinut astumaan makujen maailmaan.

Olut Studio Platinum Blonde tarjoaa hienostuneen ja moniulotteisen maun, joka herättää aistisi. Se yhdistää hienovaraisen maltaisen pohjan raikkaan ja hedelmäisen aromin kanssa. Maun täyteläisyys ja tasapaino yhdistyvät täydellisesti tässä oluessa.

Olut Studio Platinum Blonde vie sinut myös aistikkaan tuoksun matkaan. Sen lempeästi kukkainen tuoksu vie sinut välittömästi oluen maailmaan ja antaa vihjeitä sen rikkaasta makuprofiilista.

Tämä olut on täydellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Sen raikas ja tasapainoinen maku sopii erinomaisesti kevyempien, mutta myös hieman mausteisempien ruokien kanssa. Olut Studio Platinum Blonde korostaa ruokalajin makuja ja tarjoaa uudenlaisia ja jännittäviä makuelämyksiä.

Suosittelemme tarjoamaan Olut Studio Platinum Blondea viileänä, mutta ei liian kylmänä. Oluen tarjoilulämpötila vaikuttaa sen maun ja tuoksun kokemiseen, ja tässä tapauksessa suosittelemme lämpötilaa noin 5-8 astetta. Tällä lämpötilalla olut tarjoaa parhaiten kaikki sen hienostuneet maut ja aromit.

Olut Studio Platinum Blonde on todellinen helmi olutvalikoimassa. Sen ainutlaatuinen makuelämys, moniulotteinen tuoksu sekä sen kyky täydentää erilaisia ruokalajeja antavat sille erityisen paikan olutmaailmassa. Nauti tästä upeasta oluesta ystävien kanssa tai rentoutuessasi omassa seurassasi. Olut Studio Platinum Blonde on taattu valinta jokaiselle oluentuntijalle.

Täältä voit helposti tilata Beer Studio Platinum Blonde lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.