Siirry pääsisältöön
Sandeman Invalid Port
Täältä voit helposti tilata Sandeman Invalid Port lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sandeman Invalid Port

Portugali PortoDouro Pullo 750 ml 19.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
66%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 9.3g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Sandeman Invalid Port

Sandeman Invalid Port on Portviinivalikoiman helmi, joka on valmistettu Portugalissa arvostetun Sandemanin vuosisatojen perinteitä noudattaen. Tämä ainutlaatuinen portviini tarjoaa kiehtovan yhdistelmän historiaa, hienostuneisuutta ja nautinnollista makuelämystä. Invalid Portin alkuperä voidaan jäljittää Douron laakson jyrkiltä rinteiltä, missä aurinkoiset rinteet ja ainutlaatuinen ilmasto luovat täydelliset olosuhteet rypäleiden kypsyttämiseen ja viinin tuottamiseen.

Invalid Portin rikas, täyteläinen maku valloittaa jokaisen makunystyrän. Kypsien hedelmien, tumman suklaan, paahteisen kahvin ja mausteiden sävyt tanssivat elegantisti suun ympärillä, jättäen jälkeensä pitkän ja pehmeän jälkimaun. Sopiva ripaus tanniineja antaa viinille rakennetta ja tasapainoa.

Invalid Portin hienostunut tuoksu herättää aistit eloon. Huumaavat vivahteet punaisista marjoista, luumuista, pähkinöistä ja vaniljasta leijailevat lasin yläpuolella, kutsuen sinut jännittävälle matkalle viinin maailmaan.

Tämä ainutlaatuinen portviini on täydellinen valinta nautittavaksi erityisissä hetkissä, suurten juhlien aikana tai kun haluat palkita itsesi hemmottelevan hetken merkeissä. Invalid Port sopii erinomaisesti tumman suklaan, kovien juustojen ja pähkinöiden kumppaniksi. Se on myös loistava valinta päätteeksi ruokailulle tai seurustelujuomaksi hyvässä seurassa.

Parhaimmalta tämä herkullinen portviini maistuu hieman viilennettynä noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen monipuoliset maut tulevat täysin esiin. Tämä auttaa myös tanniineja pehmentymään ja viinin rakenteen tasapainottumista.

Invalid Port on täydellinen valinta kaikille portviinin ystäville, jotka arvostavat korkealaatuista ja maistuvaa viiniä. Anna tämän portviinin viedä sinut unohtumattomalle makumatkalle ja koe sen ainutlaatuisuus itse.

Täältä voit helposti tilata Sandeman Invalid Port lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.