Siirry pääsisältöön
BarlindBeer Barcode
Täältä voit helposti tilata BarlindBeer Barcode lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

BarlindBeer Barcode

Ruotsi Västra Götalands länÖckerö kommun Purkki 330 ml 8.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
66%
Humalahakuisuus
50%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om BarlindBeer Barcode

BarlindBeer Barcode on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisia makuelämyksiä ja huolellisesti valittuja aromeja. Sen alkuperä ja valmistusprosessi varmistavat, että jokainen pullo sisältää parhaita makuja suoraan luonnosta.

Barcode-olut on valmistettu tarkasti valituista raaka-aineista, jotka takaavat korkealaatuisen ja raikkaan oluen. Sen mausta voi erottaa hienostuneita sävyjä eri viljoista ja humalista, ja sen selväpiirteinen aromaattinen tuoksu houkuttelee jokaisen oluen ystävän.

Barcode-oluen valmistuksessa noudatetaan tinkimätöntä laatua ja perinteitä. Jokainen pullo on käsin valmistettu huolellisella huomiolla yksityiskohtiin. Tämä huolellisuus näkyy jokaisessa kulauksessa, joka tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen maun. Barcode on olut, joka ei jätä kylmäksi ystäviäsi, kun haluatte hemmotella itseänne luksuksella ja nauttia laatuaikaanne yhdessä.

Barcode-olut on täydellinen valinta niin jokapäiväiseen nautiskeluun kuin erikoistilaisuuksiin. Sen täyteläinen maku sopii hyvin yhteen monien ruokien kanssa, kuten grillattujen liha- ja kasvisruokien, juustojen ja suklaan. Sen suositeltu tarjoilulämpötila on 6-8 astetta, jolloin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin.

Barcode on täydellinen valinta, jos haluat hemmotella itseäsi tai tarjota vieraillesi ainutlaatuista olutelämystä. Sen tarkkaan harkitut ominaisuudet ja huipputekninen valmistusprosessi tekevät siitä unohtumattoman valinnan jokaiselle oluen ystävälle. Nauti ja koe Barcode-olut ja anna sen hienovarainen maailma kuljettaa sinut ainutlaatuiselle matkalle huippuluokan olutelämysten äärelle.

Täältä voit helposti tilata BarlindBeer Barcode lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.