Siirry pääsisältöön
Wapnö Perla lager
Täältä voit helposti tilata Wapnö Perla lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wapnö Perla lager

Ruotsi Halmstads kommunHallands län Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Wapnö Perla lager

Wapnö Perla lager on laadukas olut, joka on tunnettu alkuperästään, maukkaasta maustaan, houkuttelevasta tuoksustaan sekä loistavista ruokaparituksista ja suositellusta tarjoilulämpötilastaan.

Tämä Wapnön panimon käsityöolut on peräisin Ruotsista, joka tunnetaan laadukkaista oluistaan ja pitkästä oluenvalmistuksen traditiostaan. Wapnö Perla lager noudattaa perinteisiä reseptejä ja valmistustekniikoita, ja sen maku ja laatu ovat vertaansa vailla.

Maku on tämän oluen ehdottomasti vahvin ominaisuus. Wapnö Perla lagerissa yhdistyvät täyteläinen maltaisuus ja raikkaat humalan aromit täydellisesti. Siinä on tasapainoinen ja pehmeä maku, joka miellyttää jokaista oluen ystävää. Lisäksi oluen kirkas kultainen väri ja pehmeä suutuntuma täydentävät kokonaisuuden.

Wapnö Perla lagerin ihanan tuoksun ansiosta se houkuttelee jo pelkällä haistamisellaan. Tuoksussa voi aistia sitruksen ja maltaiden makeuden, jotka antavat oluelle sen raikkaan ja houkuttelevan luonteen.

Tämä olut sopii loistavasti nautittavaksi monien erilaisten ruokalajien kanssa. Sen tasapainoiset maut ja pehmeä suutuntuma sopivat erinomaisesti esimerkiksi kevyiden salaattien, grillattujen kala- ja kanaruokien sekä juustojen ja pikanttien makuhermoja kutittelevien ruokien kanssa. Wapnö Perla lager täydentää ruokapöydän herkullisesti ja tekee jokaisesta ateriasta ikimuistoisen.

Suositeltu tarjoilulämpötila tämän oluen nauttimiselle on noin 6-8 astetta. Tässä lämpötilassa oluen maut ja tuoksut pääsevät parhaiten esiin ja tarjoavat täydellisen oluen nautintokokemuksen.

Wapnö Perla lager on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat laatua, makua ja perinteitä. Tämä olut tarjoaa todellisen nautinnon jokaisella kulauksellaan.

Täältä voit helposti tilata Wapnö Perla lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.