Siirry pääsisältöön
Rocky Point Brewery ÅPA
Täältä voit helposti tilata Rocky Point Brewery ÅPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rocky Point Brewery ÅPA

Ruotsi Kungsbacka kommunHallands län Purkki 440 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Rocky Point Brewery ÅPA

Rocky Point Brewery ÅPA on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteitä ja innovaatiota. Tämä olut on peräisin kallioiselta rannikolta, mikä antaa sille erityisen alkuperän ja luonteen. Se on täynnä luonnonvoimaa ja raikkautta, joka välittyy sen mausta ja tuoksusta.

ÅPA on täynnä herkullisia makuja, jotka täyttävät suusi aaltoilevalla tyydytyksellä. Sen tasapainoinen yhdistelmä humalaa ja mallasta luo ainutlaatuisen makuelämyksen, joka vetoaa oluen ystäviin kaikkialla. Tämä olut tarjoaa raikastavan maun, joka jättää jälkeensä pitkän ja jäljittelemättömän jälkimaun.

Sen tuoksu on yhtä kiehtova kuin sen maku. Voit haistaa tuoksussa kukkien ja sitrushedelmien vivahteita, jotka vievät sinut hetkessä metsän keskelle tai meren rannalle. Tämä houkutteleva ja raikas tuoksu tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät jotain erityistä ja eksklusiivista.

Tämä olut sopii täydellisesti moniin erilaisiin ruokalajeihin. Sen raikkaus ja monipuoliset maut tekevät siitä täydellisen kumppanin grilliruoille, mereneläville ja mausteisille ruoille. Se myös täydentää hyvin juustoja ja antaa niille täyteläisen ja houkuttelevan maun. Voit nauttia tästä oluesta myös sellaisenaan ja jakaa sen ystävien kanssa erityisissä hetkissä.

Paras tapa nauttia tästä oluesta on tarjoilla se oikeassa lämpötilassa. Suosittelemme nauttimaan sen noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta voit kokea kaikki sen hienot maut ja tuoksut täysin. Tämä auttaa paljastamaan kaikki oluen monimutkaiset vivahteet ja nauttimaan siitä täysin siemauksin.

Rocky Point Brewery ÅPA on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja jännittävää. Sen ainutlaatuinen alkuperä, herkullinen maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä erityisen oluen, jota et halua missata. Ota mukaan metsään, rannalle tai nauti ystävien kanssa kotona - tämä olut varmasti ilahduttaa makunystyröitäsi ja loihtii hymyn kasvoillesi.

Täältä voit helposti tilata Rocky Point Brewery ÅPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.