Siirry pääsisältöön
Briska Jordgubb
Täältä voit helposti tilata Briska Jordgubb lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Briska Jordgubb

Ruotsi Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 8.8g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Briska Jordgubb

Briska Jordgubb on täydellinen valinta kaikille, jotka rakastavat makeita ja mehukkaita marjoja. Näitä herkullisia mansikoita kasvatetaan huolella ja hellästi auringon kyllästämällä maaperällä, mikä antaa niille ihastuttavan makean ja raikkaan maun. Briska Jordgubbien alkuperäjuurivihje, joka on täynnä historiaa ja perinnettä, on osa tämän tuotteen hurmaa.

Briska Jordgubbissa yhdistyvät ainutlaatuinen maku ja aromi. Mansikoiden makeus on täydellisessä tasapainossa niiden kirpeän ja houkuttelevan tuoksun kanssa. Kypsät marjat ovat mehukkaita ja tuoreita, mikä saa jokaisen pureman tuntumaan taivaalliselta. Niiden luonnollinen makeus ja raikkaus tekevät Briska Jordgubbista ihanteellisen valinnan moniin eri käyttötarkoituksiin.

Briska Jordgubb on täydellinen lisä moniin ruokiin ja juomiin. Voit lisätä näitä mansikoita aamiaismuroihin tai käyttää niitä koristeena herkullisissa leivonnaisissa. Briska Jordgubbeja voidaan myös käyttää smoothieiden, jäätelön ja jogurttien valmistamiseen, jolloin ne tuovat makuelämykseen raikkautta ja makeutta. Niitä voi myös syödä sellaisenaan herkkupala tai välipala kesällä tai milloin tahansa, kun haluat piristää päivääsi.

Oikea tarjoilulämpötila on tärkeä Briska Jordgubben nauttimisessa parhaalla mahdollisella tavalla. Suosittelemme tarjoilemaan näitä mansikoita viileinä, jotta niiden mehukkuus ja maku säilyvät parhaiten. Voit säilyttää niitä jääkaapissa ja tarjota niitä suoraan sieltä tai jättää ne hetkeksi huoneenlämpöön ennen tarjoilua. Tämä antaa Briska Jordgubben luonteenomaiselle tuoksulle ja maulle aikaa kehittyä täydellisesti.

Huippulaatu, ainutlaatuinen maku ja monipuolinen käyttö tekevät Briska Jordgubbista täydellisen valinnan kaikille mansikan ystäville. Anna itsesi hemmotella näillä herkullisilla marjoilla ja nauti auringossa kypsyneen mansikan raikkaudesta ja makeudesta. Briska Jordgubb kutsuu sinut nauttimaan aidosta mansikkatyylistä!

Täältä voit helposti tilata Briska Jordgubb lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.