Siirry pääsisältöön
Möllys Dubble Erotiqa Fruited Saison
Täältä voit helposti tilata Möllys Dubble Erotiqa Fruited Saison lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Möllys Dubble Erotiqa Fruited Saison

Ruotsi Södermanlands länEskilstuna kommun Purkki 440 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Möllys Dubble Erotiqa Fruited Saison

Möllys Dubble Erotiqa Fruited Saison on kiehtova käsityöolutherkku, joka tarjoaa upean ja monipuolisen maistelukokemuksen. Tämä sesonkityylinen olut yhdistää kypsän hedelmäiset sävyt upeaan mausteisuuteen, luoden harmonisen yhdistelmän, joka houkuttelee jokaisen oluen ystävän huomion.

Möllys Dubble Erotiqa Fruited Saisonin alkuperässä on tarina kerrottavana. Se on taidolla valmistettu pienpanimo-olut, jonka resepti on syntynyt vuosien kokeilun ja kehityksen tuloksena. Tämä ainutlaatuinen olut on luotu yhdistämään perinteisiä belgialaisia saisonin piirteitä moderniin twistiin, luoden samalla rohkean ja kiehtovan juoman.

Tämän oluen maku ja tuoksu herättävät aisteja. Möllys Dubble Erotiqa Fruited Saisonilla on runsas hedelmäinen maku, jossa voi erottaa makean kypsän persikan, raikkaan aprikoosin ja täyteläisen päärynän vivahteita. Tämä sekoittuu hienovaraisesti mausteisiin, kuten neilikkaan ja korianteriin, jotka antavat oluelle tasapainoisen ja syvän maun. Sen samettisen pehmeä rakenne ja miellyttävän pirteä hiilihappopitoisuus tekevät siitä täydellisen juoman nautittavaksi ympäri vuoden.

Möllys Dubble Erotiqa Fruited Saisonilla on myös monipuolisuutta ruokapariksi. Sen hedelmäiset ja mausteiset maut täydentävät täydellisesti pienten suolaisten juustojen, kypsytettyjen liharuokien ja tulisten kalaruokien makuprofiileja. Se sopii myös mainiosti seuraksi keveille salaateille, hedelmäisille jälkiruoille tai vaikkapa mausteiselle currylle. Tämä olut tarjoaa herkullisen parin monenlaisille ruoille ja täydentää niiden makuelämystä.

Möllys Dubble Erotiqa Fruited Saisonia tulisi nauttia oikeasta lämpötilasta. Suosittelemme nauttimaan tämän oluen viileästä huoneenlämmöstä noin 12-14 asteen välillä. Tämä lämpötila auttaa korostamaan oluen monia hienovaraisia makuvivahteita ja samalla luo optimaaliset olosuhteet sen täydellisen juomaelämyksen saavuttamiseksi.

Kokeile tätä ainutlaatuista belgialaisvaikutteista käsityöolutta ja anna Möllys Dubble Erotiqan Fruited Saisonin viedä sinut matkalle makuhermojesi uuteen ulottuvuuteen. Tämä olut tulee taatusti hurmaamaan sinut tyylikkäillä mauillaan ja monipuolisuudellaan.

Täältä voit helposti tilata Möllys Dubble Erotiqa Fruited Saison lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.