Siirry pääsisältöön
Bustad Brewing JOS Hazy IPA
Täältä voit helposti tilata Bustad Brewing JOS Hazy IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bustad Brewing JOS Hazy IPA

Ruotsi Västra Götalands länLidköpings kommun Purkki 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Bustad Brewing JOS Hazy IPA

Bustad Brewing JOS Hazy IPA on vankkumaton valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea unohtumattoman makumatkan. Tämä herkullinen olut on peräisin Bustad Brewingin panimolta ja se on nimetty JOS Hazy IPAksi. JOS viittaa juoman juureviin ominaisuuksiin, joita tulet huomaamaan jokaisessa siemauksessa.

JOS Hazy IPA:lla on houkutteleva ja houkutteleva alkuperä. Se on valmistettu parhaista kotimaisista ja kansainvälisistä raaka-aineista tarkoin valvotussa ympäristössä. Tuloksena on korkealaatuinen ja tinkimätön tuote, joka tuo esiin panimon taitavan käsityön ja välittämisen jokaisessa pullossa.

Tämän upean oluen maku on sen todellinen vahvuus. JOS Hazy IPA tarjoaa täyteläisen ja monipuolisen maun, jossa erottuvat selkeästi trooppiset hedelmät, sitrus ja hennon mausteisuus. Jokainen siemaus on kuin matka eksoottisille rannoille, jossa voit nauttia auringon lämmöstä ja raikkaasta merituulesta.

Myös JOS Hazy IPA:n tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. Rikkaita hedelmäisiä aromuja sekoittuvat täyteläisiin humalan nuotteihin, jolloin syntyy vastustamaton tuoksu, joka kutsuu sinut kokeilemaan tätä ainutlaatuista olutta.

Tätä mahtavaa olutta voi nauttia monien herkkujen kera. Sen täyteläinen maku pyöristää täydellisesti mausteisia ruokia, grillattua lihaa, savustettua kanaa ja voimakkaita juustoja. JOS Hazy IPA kannattaa nauttia viilennettynä noin 8-10 asteisena, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

JOS Hazy IPA on taidokkaasti valmistettu olut, joka tarjoaa unohtumattoman makumatkan niille, jotka arvostavat laadukkaita ja maistuvia oluita. Astu rohkeasti maailmaan JOS Hazy IPA:n kanssa ja anna sen viedä sinut uusiin olutelämyksiin.

Täältä voit helposti tilata Bustad Brewing JOS Hazy IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.