Siirry pääsisältöön
Rocket Brewing Spring Omen
Täältä voit helposti tilata Rocket Brewing Spring Omen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rocket Brewing Spring Omen

Ruotsi Skåne länMalmö stad Purkki 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Rocket Brewing Spring Omen

Rocket Brewing Spring Omen on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa täydellisen harmonian perinteikkään maukkaan maun, houkuttelevan tuoksun ja huolellisesti suunnitellun alkuperän. Tämä herkullinen ja raikas olut on täydellinen valinta auringonpaisteisiin kevätpäiviin.

Spring Omenin alkuperä on huolellisesti valittu ja vaalittu. Se on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista, jotka tarjoavat aidon ja autenttisen tunnelman. Olut on luotu inspiroimaan kevään alkua ja luontokuva - siitä voi maistaa raikkaan kevään tuoksun ja värien sävyt.

Sen sileä ja harmoninen maku sulautuu täydellisesti sen runsaan tuoksun kanssa. Voit nauttia Spring Omenin tuoreista hedelmäisistä ja kukkaisista vivahteista, jotka antavat sille oman erottuvan luonteen. Olut tarjoaa tasapainoisen maun, jossa on hienovaraisia sävyjä ja sopivasti humalointia.

Spring Omen on monipuolinen olut, joka sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Voit nauttia sitä kevyiden salaattien, grillatun kalan ja mausteisten ruokien kanssa. Sen eleganssi ja raikkaus täydentävät täydellisesti kevään herkullista makumaailmaa.

Suosittelemme tarjoamaan Spring Omenin viileänä, noin 7-9 asteen lämpötilassa. Näin sen maku ja tuoksu pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit nauttia tästä upeasta oluesta yksin, ystävien kanssa tai perheen kesken.

Rocket Brewing Spring Omen on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat kokea kevään herkullisen maun ja tuoksun. Sen ainutlaatuinen alkuperä ja taidokas valmistusprosessi tekevät siitä todellisen taideteoksen olutharrastajille. Tarjoa tämä olut tulevissa juhlissa ja herätä kevään loistava tunnelma kaikissa tilaisuuksissa.

Täältä voit helposti tilata Rocket Brewing Spring Omen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.