Siirry pääsisältöön
GW :s Låda  2021
Täältä voit helposti tilata GW :s Låda 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

GW :s Låda 2021

Portugali Laatikko 3000 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021

Om GW :s Låda 2021

GW :s Låda 2021 on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa unohtumattoman makukokemuksen kaikille viinin ystäville. Tämä laatikko sisältää huolella valitun valikoiman korkealaatuisia viinejä eri puolilta maailmaa, jotka tarjoavat laajan skaalan makuja ja tuoksuja. GW :s Låda kutsuu sinut matkalle viinien alkuperän, maun ja tuoksun maailmaan.

Jokainen viini tässä laatikossa kertoo oman tarinansa. Voit nauttia makea, täyteläinen punaviini Italiasta, joka tuo mieleen aurinkoiset Toscanan viinitarhat. Tai ehkä haluat kokea raikkaan, hapokas valkoviini Ranskasta, joka herättää mielikuvia kukkivista provencelaisista viinitarhoista. GW :s Låda 2021 tarjoaa myös herkullisen keskiasteisen roséviinin Portugalista, joka täydentää täydellisesti kesäiset illalliset ja piknikit.

Jokainen viini tässä laatikossa paljastaa oman ainutlaatuisen luonteensa. Tunnet, kuinka punaisen viinin pehmeät tanniinit täyttävät suusi ja jättävät jälkeensä pitkän ja miellyttävän jälkimaun. Valkoviinin raikas hapokkuus saa suusi kihelmöimään ja jättää raikkaan jälkimaun. Roséviinin keveys ja marjaisuus ilahduttavat makuhermojasi ja luovat täydellisen tasapainon ruoan kanssa.

GW :n Låda 2021-tuotteemme ei rajoitu pelkästään laatikon sisältöön, vaan se tarjoaa myös ohjeita ruoan ja viinin yhdistämiseen. Olipa kyseessä herkullinen pasta-ateria, grillattu liha tai kasvisruoka, GW :s Låda 2021 auttaa sinua valitsemaan täydellisen viinin, joka täydentää ja korostaa ruoan makuja täydellisesti.

Nauti GW :s Låda 2021-viinejä oikeassa lämpötilassa, jotta voit saada niistä kaiken irti. Kylmät valkoviinit ja roséviinit on parasta nauttia 6-8 asteen lämpötilassa, kun taas täyteläiset punaviinit saavat parhaan maun, kun ne ovat hieman lämpimämpiä, noin 16-18 astetta.

GW :n Låda 2021 on tyylikäs ja herkullinen tapa tutustua viinin maailmaan. Olit sitten aloitteleva viinin harrastaja tai kokenut asiantuntija, tämä tuote tarjoaa sinulle laadukasta viiniä eri puolilta maailmaa. Anna GW :n Lådan viedä sinut ainutlaatuiseen viinimatkalle, jossa jokainen lasillinen on täynnä makua, tuoksua ja unohtumattomia hetkiä.

Täältä voit helposti tilata GW :s Låda 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.