Siirry pääsisältöön
Thyrfing Tempel Brygghus
Täältä voit helposti tilata Thyrfing Tempel Brygghus lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Thyrfing Tempel Brygghus

Ruotsi Uppsala länUppsala kommun Purkki 330 ml 5.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Thyrfing Tempel Brygghus

Thyrfing Tempel Brygghus on nerokas yhdistelmä perinteisiä ja moderneja makuja, jotka luovat ainutlaatuisen juomaelämyksen. Tämä käsityöläisolut on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja kypsytetty kärsivällisyydellä, jotta saavutetaan täydellinen harmonia makuissa ja tuoksuissa.

Härkomst (alkuperä) on tuotteen sydän. Olutmestari on syventynyt vuosisatoja vanhaan ruotsalaiseen olutperinteeseen ja ottanut siitä inspiraatiota luodessaan tämän ainutlaatuisen oluen. Menneisyys ja perinteet yhdistyvät moderniin panimotekniikkaan, mikä tekee tästä oluesta todellisen makuhermoja hivelevän elämyksen.

Smak (maku) on Thyrfing Tempel Brygghusin todellinen valttikortti. Tässä oluessa yhdistyvät paahteinen maltaisuus, hienostunut humalointi ja lempeä hiilihappoisuus. Tämän seurauksena syntyy tasapainoinen ja moniulotteinen maku, joka hellii makunystyröitä ja jättää jälkeensä pitkäkestoisen jälkimaun.

Doft (tuoksu) on kuin oluen sielu. Kun lasin läpi leijailevat aromit löytävät tiensä nenäämme, tiedämme, että olemme astuneet todellisen herkun äärelle. Thyrfing Tempel Brygghusin tuoksu on täyteläinen ja houkutteleva. Siinä voi havaita täyteläisen maltaisuuden, aromikkaat humalanuotit ja hienostuneet mausteiset vivahteet. Hyvä tuoksu lupaa hyvää makuelämystä, ja tämä olut ei petä odotuksia.

Thyrfing Tempel Brygghus sopii mainiosti nautittavaksi monenlaisen ruoan kanssa. Paahtomaltaan kompleksinen maku korostuu erityisesti grilliruoissa ja tummissa suklaaherkuissa. Tämä olut on myös mainio kumppani pizzalle, mausteiselle ruoalle sekä juustotarjottimelle. Valitun ruoan rikkaat maut ja Thyrfing Tempel Brygghusin tasapainoinen vivahteikkuus täydentävät toisiaan täydellisesti.

Tämän erityisen oluen täydellinen nauttimislämpötila on 8-10 astetta Celsius. Tässä lämpötilassa sen maut ja tuoksut pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat maksimaalisen nautinnon.

Thyrfing Tempel Brygghus on käsityöläisoluiden ystävän unelma. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä perinteitä, modernisuutta, makua ja tuoksua tekee siitä ehdottoman valinnan kaikille, jotka arvostavat laadukasta olutta ja haluavat kokea uudenlaisia juomaelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Thyrfing Tempel Brygghus lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.